Van biztonságos utánvételes futár szolgáltatás? Olyan érdekellne ahol vigyáznak a csomag épségére és fizetés előtt engedik megnézni.
Amennyiben nem ÉRTÉKELÉSekkel rendelkező eladótól vennéd, én nem tenném, illetve személyes átvétellel. Tudom, ha messze van, akkor már nem olcsóbb...
DE! tegyük fel, a futár épségben odaszállítja, Tegyük fel 8nem szokták, mert mindig rohannak) megvárja, amíg kibontod, megnézed , épségben van. ÉS? Mivel műszaki cikket rendelsz, azt egészen biztosan nem fogja kivárni a futár, amíg a cucc minden funkcióját kipróbálod.
Természetesen lehet becsületes az eladó, de a becsapások mind-mind erre alapoznak: "de nagyon kecsegtet a dolog hogy féláron megkaphatom amit szeretnék"
" valahogy bebiztosítanám magam hogy azt fizessem ki amit kértem" - ezt csak sok értékeléssel rendelkező eladónál tudod valamennyire bebiztosítani.
Gondolkodj el azon, hogy veszel valamit 50 ezerért, ha szerencséd van, jól sikerül, ha nincs szerencséd, akkor "kidobtál" 50 ezer ft-ot.
Nem vagyok gazdag, de inkább veszek valamit 100 ezerért és tudom, hogy van rá 2 év garancia, mint hogy szerencsejátékot űzzek és kidobjak 50 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!