Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadtassam el a...

Hogyan fogadtassam el a barátom anyuval?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok a barátommal. Katona és engem ez nem érdekel de anya mikor ezt és azt hogy anyukája börtönben van mert megölt egy idős nőt a pénze miatt onnantól tiltani próbál és nem kívánatos személy nálunk.
2016. ápr. 7. 17:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%
7 Nem ítélkeztem senki felett, annyit írtam, h nem örülnék egy ilyen szituációnak, megismerkedek valakivel és ilyen anyja van, ezért megértem, h a kérdező anyja sem örül neki. Az is lehet, h belemennék a kapcsolatba, de biztosan többet kellene bizonyítania az illetőnek. Egyébként nekem is van ilyen ismerősöm, akinek nagyon gáz apja volt, folyton retteg, h majd egy erőszakos állattá válik.
2016. ápr. 8. 09:35
 12/18 anonim ***** válasza:

24evesen legyen mar sajat eleted. Legyel vele boldog ne masok szerint donts!! Ha tenyleg szeretitek egymast es anyukadnak is lathato lesz ez meg evek multan is akkor majd elfogadja. Te vagy vele. Nem ő.

MindenkI magának szakit viragot, es mindenki a magáét szagolja!!!:) :)

2016. ápr. 15. 11:10
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem csodálom, hogy nem örül. Soha nem tudnék olyannal járni aki munkából öl. PLáne ilyen háttérrel.. 24/N
2016. ápr. 15. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

Azért a katonaságnál (fegyvertartásnál) igen komoly pszichikai vizsgálat van!!!

Az hogy az anyja meg megölt valakit már azt jelenti hogy Ő is megfog?

Attól mert anyum varrónő én még nem vagyok az....

Ha Te jól kijössz ezzel a fiúval, és komoly a kapcsolat akkor beszélj anyuddal hogy legalább ismerje meg a fiút és utána ítélkezzen. (felnőtteknél így szokás)

2016. ápr. 15. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
#13 "Soha nem tudnék olyannal járni aki munkából öl" - akkor kerüld el nagy ívben a politikusokat, ugyanis ők csinálják a háborúkat, nem a katonák. A katonák jó része kifejezetten pacifista, nem azért ment katonának, hogy mihamarább hősi halott legyen belőle...
2016. ápr. 15. 16:31
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
A politikus csak beszél, a tényleges piszkos munkát a katona teszi. Tudom jól mit csinálnak, van katona ismerősöm. És igen, elítélem, és nem, nem kezdenék ilyen emberrel.
2016. ápr. 15. 16:38
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg meg hogy lehet valaki pacifista, aki halomra öli az embereket?
2016. ápr. 15. 16:39
 18/18 anonim ***** válasza:
87%
Sehogy.
2016. máj. 16. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!