Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadtassam el a...

Hogyan fogadtassam el a barátom anyuval?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok a barátommal. Katona és engem ez nem érdekel de anya mikor ezt és azt hogy anyukája börtönben van mert megölt egy idős nőt a pénze miatt onnantól tiltani próbál és nem kívánatos személy nálunk.
2016. ápr. 7. 17:27
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Úgy értem amikor meg tudta hogy katona (szerinte azok gyilkosok) és azt hogy az anyukája....erről már írtam. Anya szerint engem is meg fog ölni mert agresszív családból származó agresszív munkát végző személy.

Mindketten 24 évesek vagyunk

2016. ápr. 7. 17:28
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Hát ezt nem tudod lemosni róluk.én sem örülnék ilyen barátnak a lányom mellé
2016. ápr. 7. 17:40
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
24 évesen semmitől sem tud tiltani.
2016. ápr. 7. 17:54
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Lehet hogy szemét vagyok, de nem szívesen járnék valakivel akinek az "anyukája börtönben van mert megölt egy idős nőt a pénze miatt".
2016. ápr. 7. 18:19
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Csodálkozol hogy nem fogadja tárt karokkal a csalába ezt a fiút? Nagyon nagyon nehéz az anyukádnak. Csak képzeld el hogy te mit éreznél ha mondjuk anyukád elvált/egyedülálló lenne és te meghallanád hogy egy olyan családból származik az udvarlója ilyen családból származik! Mit éreznél? Féltenéd ugye? Rossz érzés lenne az otthonotokban, a személyes teretekben látni ezt az embert. Nos, anyukád is így érez.
2016. ápr. 7. 18:38
 6/18 anonim ***** válasza:
19%

#4, miért, mit tehet az ember a saját anyjáról? Nehogy már a gyerek legyen felelős az anyja dolgaiért.

Kérdező, ne foglalkozz vele, anyukád szerencsére nem tud tiltani semmitől - és ezt majd előbb-utóbb tudomásul fogja venni.

2016. ápr. 7. 19:11
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Na na..A kérdező nem írta azt, hogy a barátja agresszív lenne, ahogy látom semmi rosszat nem írt rá. Nem lehet egyből ítélkezni valaki felett, főleg ennyi infó alapján. Lehet, hogy a fiú nem is volt közeli kapcsolatban az anyával. Az is lehet, hogy régen történt, amikor még kicsi volt, így nem sok kapcsolata van/volt vele..

A másik..Nyílván a szülők mindig aggódnak a gyerekükért, és valószínűleg mindig ott lesz bennük az, hogy ennek a fiúnak az anyja egy gyilkos ez valóban fenn áll, DE!!

Képzeljétek el..valaki a családotokban elkövet valami szörnyűséget és titeket is egyből egy szörnyetegnek, egy veszélyes embernek könyvelnek el..Soha nem lenne párotok, mindenki kerülne benneteket olyasmi miatt, amiről nem tehettek.

A katonaság elsősorban a fegyelemről szól. Most akkor az anyja miatt mennyen el virágosnak, így majd jobb ember lesz mások szemében? Kevésbé veszélyes és elfogadhatóbb?

2016. ápr. 7. 21:43
 8/18 anonim ***** válasza:
20%
Hát nem csodálom. Az anyja gyilkos, ő is erőszakos munkát választott.
2016. ápr. 7. 21:44
 9/18 anonim ***** válasza:
23%
Erősen kétlem, hogy egy gyilkosnak a gyerekét felvennék katonának... Elvileg elég komoly ellenőrzéseken kell átesni.
2016. ápr. 7. 22:07
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

"erőszakos munkát vallasztott" azért,hogy te és én biztonságban elhessunk. Eszed mint egy lepkenek....

Azért mert az anyja gyilkos,nem a gyereket minősíti... Ha apám lop a boltból,az az én hibám vagy mi?!

2016. ápr. 7. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!