Anyam alkoholista es ut ver mitegyek?
Ha 14 éves korod óta van párod lassan 8 éve ahogy mondtad amiből arra következtetek, hogy 21 majdnem 22 éves vagy. Tehát amit tenned kellene szerintem:
1. Keress egy stabil állást messze a mostani lakhelyedtől. (Nem kell hogy szuper fizetése legyen csak fizessen stabilan)
2. Keress egy megfizethető albérletet messze a mostani lakhelyedtől de közel az munkádhoz, ahova el tudsz költözni.
3. Pakolj össze mikor tudod hogy senki nem zavar és költözz el (a párod barátaitól ne kérj segítséget)
3. Szakíts meg minden kapcsolatot a pároddal és az alkoholista édesanyáddal.
4. Ha ezek megvannak részt veszel valamilyen OKJ-s vagy bármilyen tanfolyamon és szerzel egy végzettséget amivel egy jobb munkát szerezhetsz.
5. Ezek után már csak élned kell, majd találsz egy rendes embert magad mellé. Fel a fejjel :)
Tudom ez nem lesz könnyű de nem is lehetetlen mert láttam ezt ahogy más kivitelezte.
Nagyon bunkó itt némelyik válasz. Csak azért mert kisegítö iskolába járt és nem tud helyesen írni, azért még nem kéne sza..á alázni.
Szerintem kérj segítséget szociális munkásoktól. Öszintén mondd el nekik mi folyik otthon és intézkedni fognak. Ha nincs más megoldás valószínüleg segítened majd elköltözni. Még lehet a nagymamád is veled mehet, te pedig gondoskodhatsz róla. Arra szerintem már adnak àpolási segélyt is.Utánna kell járni. Ne hagyd, hogy így bánjanak veled, a barátodtól a bántalmazást meg föleg nem kell, hogy eltürd. Keresd fel a legközelebbi hivatalt és mondj el mindent, segíteni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!