Annyira idegesítő😬😬😬 mit tegyek?
Figyelt kérdés
az anyáról van szó annyira irritál....Ma felkeltem hajnali 5-kor elmentem suliba írtunk 1 Tz-t és 3 röpdolgozatot (mindet jónak érzem 😊) utána hazajöttem megcsináltam a matek,fizika,föci,kémia és magyar házit (a matek szinte fél oldal vol) utána még tanultam bioszra , törire és fizikára akkor volt 15:00 és utána még elmososgadtam utána hazajött és azt mondta , hogy a matek korepetálom feladott 4 oldal feladatott én pedig mondtam , hogy csak holnap fogom megcsinálni erre a fejemhez vágta ,hogy olyan lusta vagyok , hogy sír alattam a föld még ilyen hülyeségeket..😡😡😡 fú annyira irritál😬😬😬😬😡😡😡😡😈😈😈😈szerintem rohadtul nem vagyok lusta de mindegy....2016. ápr. 5. 19:57
2/6 anonim válasza:
nem mosogadtál, maximum mosogattál, feladatott helyett feladatot, stb.
Egyébként pedig mondd meg neki,hogy készültél holnapra, ha akarja kérdezze ki. Vagy engedd el a füled mellett, amíg nem romlanak a jegyeid, addig nincs igaza anyukádnak.
4/6 anonim válasza:
Szia! Velem is ugyaez a helyzet. Én nem tudok mit csinálni velük... :(
5/6 anonim válasza:
Engedd el a füled mellett, hiszen
- tudod, holnap kevesebb időt kell tanulásra/leckére fordítanod;
- te fizeted a korrepetítorod, tehát te dirigálsz, mikor végzed el az általa feladottakat.
6/6 anonim válasza:
Neked és a 4esnek is csak annyit tudok mondani hogy nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!