Ti hogyan reagáltok ha itt gyk-n felcsesz valaki titeket?
Az egy elég ügyes ember lenne.
Te itt szoktál idegeskedni?
Minek?
Az állatkertben a majonketrec szomszédságában egy kávé és süti mellett beszélget két idős úr az élet dolgairól. Egyszer csak mit ad isten, az egyik majom hangosan sivalkodni kezd, a sütit nézi, vicsorít, majd egy köp egy nagyot. Éppen eltalálja a süteményt.
Az egyik kisöreg felpattan, és kiabálni kezd, hogy ez mégis hallatlan, ez tűrhetetlen, hol a gondozó, hívják ide az igazgatót...
A másik csitítja:
- Te! Ez csak egy majom!
1-2 válaszban próbálok normális véleményt adni. Ha valaki hülye, azt meg otthagyom. Engem igazából csak a kamu kérdések, meg provokátorok zavarnak. Mert elkezd az ember válaszolni nekik, aztán rájön hogy csak időpazarlás.
Ha nagyon agyf..sz dolgot olvasok, akkor inkább kilépek és kész. Annyit nem ér egy ismeretlen kommentelő hogy idegeskedjek miatta.
Ráadásul a feszültség, idegesség nem egy olyan dolog mint a villám, hogy le kell csapnia valahova. Két mély levegő, és tovább lehet lépni rajta.
Igyekszem az elején még válaszolni, de ha azt látom, hogy utána is direkt provokál meg kiforgatja a szavaimat, akkor ráhagyom, mert felesleges (erre mondják, hogy olyan, mint galambbal sakkozni - a szabályokat nem ismeri, és felborítja a sakktáblát és rászarik :D).
Múltkor belefutottam egy ilyenbe, hogy úgy "vitatkozott" velem az illető, hogy akárhányszor megmagyaráztam, hogy direkt belekölt dolgokat a válaszomba, ugyanúgy folytatta tovább a hazudozást arról, hogy mit írtam. Kb. ilyen szinten, hogy leírom, hogy ugyan szeretem a kutyákat, de a macskákat jobban. Aztán ő: fujjj undorító kutyagyűlölő. És akkor magyarázhatom 100x, hogy nem írtam le soha, hogy a kutyákat utálnám, de akkor is én a kutyagyűlölő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!