Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Titeket zavarna ha a...

Anyukák! Titeket zavarna ha a lányotok esetleg egy biszexuális fiúval lenne együtt/bele lenne szerelmes?

Figyelt kérdés

Természetesen ez a kérdés azoknak az anyukáknak szól akiknek lányuk van.

Ha zavarna titeket miért? És mennyire?

2016. ápr. 4. 17:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
42%

Most komolyan... a biszexuális azt jelenti, mindkét nemhez tud vonzódni. Ez nem azt jelenti, hogyha vkibe beleszerelmesedik, azt ab ovo meg fogja csalni, mert hiányzik neki a másik nemi szerv. Miért abból indulunk ki, hogy csapodár? Meg hogy az tuti AIDS-es, aki férfiként férfivel volt (azért ezt hinni elég tudatlan és korlátolt dolog)... nemibetegséget lazán el lehet kapni hetereoszexuális embertől is, és a heteroszexuálisok is ugyanolyan gyakorisággal csalják a párjukat. Az annyival jobb, hogy a párjával egyező neművel csalja????

És azért basszus, aki ma még azt hiszi, hogy a homoszexualitás stb. az örökletes... hát... nem az eszéért szeretjük. A gyereke NEM lesz biszexuális, vagy ha igen, nem azért, mert az apja/anyja az volt.

2016. ápr. 5. 09:14
 32/37 anonim ***** válasza:

Az ember szexuális orientációja nem különálló "dobozokban" van, hanem egy skálán helyezkedik el, amely a "kizárólag heteroszexuális"-tól a "kizárólag homoszexuális"-ig tart. Az itt fújoló válaszolóké is.:-) Érdekes téma, ha valaki tanulni szeretne (netről:-)), akkor pl. ezt érdemes elolvasni:

[link]

2016. ápr. 5. 09:57
 33/37 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem ez a mindkét nemhez tud vonzódni egy baromság. Ő sem tudja, h melyiket akarja, mert identitás zavarban szenved... A normális és természetes az ha 1 nő és 1 férfi van egy kapcsolatban. Nem öröklődik az ilyen, ez szocializálódás kérdése. Olyan ingerek érték gyermek korában aminek ez lett a következménye. Nem gyönyörű az ilyen hanem beteg és perverz. Aki másképpen gondolja az sem komplett. Engem nem zaklatnak fel ezek. Nem bántanám őket ezért, de az h valakit megtűrünk és elfogadjuk a jogát az élethez és ahoz h úgy éli az életét ahogyan akarja még nem egyenlő azzal h promotáljuk is. Sok boldogságot neki, de a lány jobban teszi ha egy egészséges fiút keres magának.
2016. ápr. 5. 10:25
 34/37 anonim ***** válasza:

ha a gyerekem homoszexuális lenne, és úgy lenne együt egy másik homoszexuálissal, az nem zavarna, az egy egyenlő felállás.

de egy ilyen felállást egyenlőtlennek látok. a fiatalok amúgy sem arról híresek hogy nagyon felelősen védekeznének. Megnézem én azt a biszexuális fiút, aki eddig csak gumiban análozott... akárhogy tagadja némelyik szemellenzős, a statisztika megmondja, hogy a köreikben sokkal több a nemi beteg. aki meg a statisztikáknak sem hisz, csak a saját ostobaságát hajtogatja, az egy életképtelen ember, nem tudja a lányát normális tanácsokkal ellátni.

a biszexuális férfi pedig egy idő után biztos, hogy fog vágyni egy másik férfira. ami természetes is az esetében. Nem is tudom, milyen naiv emberek vannak itt.

2016. ápr. 5. 10:49
 35/37 anonim ***** válasza:
22 voltam: Én nem vitázom. Leírtam a tanácsom, ha megfogadod megfogadod, ha nem, nem. Engem nem zavar a dolog. A világ megy tovább. Egy dolgot még azért hozzáfűznék, nem nagyon ismerek konzervatív biszexet, és egy 3 emberes kapcsolatban nagyobb a matematikai esély hogy bekerül valami a kapcsolatbe, mint 2nél. Főleg ha legalább egy változó nem konzervatív belőle. Sima matek.
2016. ápr. 5. 13:05
 36/37 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom a melegekkel, se a biszex pasikkal, mert sok ilyen embert tudhatok a baráti kapcsolatomban, és nekem is volt egy nem túl hosszútávú románcom a saját nememmel. Viszont sok olyan férfit ismerek, aki "megállapodott", házasságban él a nővel, gyerekek is vannak, de titokban a meleg ismerkedős oldalak rendszeres látogatói. Én ezzel nem azt mondom, hogy ez a jellemző, és igen, egy hetero kapcsolatban is megvan a megcsalás esélye. De azt nem lehet előre megallapítani, hogy egy olyan pasi, aki mindkét nemhez vonzódik, képes lesz-e ezentúl lehorgonyozni csak az egyik mellett. Szerintem ezt lehetetlen megallapítani. Ez nem olyan, mint mikor a szőke, és a barna hajú lányok is bejönnek valakinek, hanem inkább olyan, mint mikor valaki a húst is legalább annyira szereti, mint a zöldséget. Egy ideig elvan a salatával, de aztán eljön az az idő, mikor masra sem tud gondolni, csak egy hatalmas szelet, szaftos húsra...
2016. ápr. 5. 22:40
 37/37 anonim válasza:
Három lányom van és zavarna de elfogadnám.
2016. máj. 7. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!