Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Titeket zavarna ha a...

Anyukák! Titeket zavarna ha a lányotok esetleg egy biszexuális fiúval lenne együtt/bele lenne szerelmes?

Figyelt kérdés

Természetesen ez a kérdés azoknak az anyukáknak szól akiknek lányuk van.

Ha zavarna titeket miért? És mennyire?

2016. ápr. 4. 17:02
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem zavarna, mert nincs semmi jelentősége kivel volt előtte vagy kivel lesz utána.
2016. ápr. 4. 17:33
 12/37 anonim ***** válasza:
97%

én nem is értem ezt miért kéne tudniuk a szülőknek?

pedig nem vagyok annak a híve,hogy zárjuk ki a szülőket a beszélgetésből. csak szerintem ez már eléggé személyes ügy, nem hiszem,hogy a szülőkre tartozik.

ha a lánynak megfelel így is a fiú, akkor legyenek boldogok.

2016. ápr. 4. 18:02
 13/37 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk ennek semmi jelentősége, mivel a lányunk is biszexuális, bár inkább a fiúkat preferálja.
2016. ápr. 4. 18:10
 14/37 anonim ***** válasza:
98%

Miért lenne baj? Semmi közöm hozzá. Az a fontos, hogy a gyerekemet szeresse. Azzal sem volt bajom, amikor a lányom bemutatta a barátnőjét.

Szerintem a társadalom sokkal elfogadóbbak akkor, hogyha egy lány biszexuális, mintha egy férfi. Ez pedig baj szerintem. Nem a gyűlöletre kellene nevelni a gyermekeket.

58N

2016. ápr. 4. 18:24
 15/37 anonim ***** válasza:
98%
És téged zavarna, ha a barna hajú lányod egy olyan fiúval jönne össze, akinek a szőkék és a barnák is bejönnek?
2016. ápr. 4. 18:40
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
A szexuális orientáció és a saját szexuális életük a magánügyük, akkor is, ha biszex valamelyikük vagy mindkettejük, akkor is ha nyitott kapcsolatban élnek.
2016. ápr. 4. 18:41
 17/37 A kérdező kommentje:

Ez csak egy közvéleménykutatás.

Engem nem zavarnak a biszexuális emberek, sőt a homoszexuálisok sem.

Bár én hetero vagyok.

És nem anyuka, hanem lány és egy ideje foglalkoztat ez a kérdés.

Jelenleg egy biszex fiúba vagyok szerelmes, a Szüleim viszont irtóznak még a tématól is.

Ezért kérdeztem meg az oldalon, hogy hányan gondolják még hasonlóképpen a dolgot.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2016. ápr. 4. 18:52
 18/37 anonim ***** válasza:
6%
Miért nem látod h ez mekkora intő jel... BISZEXUÁLIS AZ ÉG ÁLDJON MEG! Az a baj, h ma már nem számít, h valaki ennyire deviáns, mert ezt promotálják a médiában ezerrel. "Természetes". Hát kedves kérdező NEM AZ!!! Az anyuka teljes joggal fel lehet háborodva. Bár a kérdező gondolom a biszex fiú vagy a lány aki szerelmes belé... Attól függ amúgy, h mennyire agymosott az anyuka. Egy egészséges józan családanya védeni fogja a gyerekét az ilyenektől az tuti. A suttyó meg valószínűleg még a vállát is megveregeti, h milyen bátor, h felvállalja önmagát. Fujj...
2016. ápr. 4. 18:53
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
Most olvasom, h lány a kérdező. Am előző vagyok. Figyelj drága. Ennél nagyobb intő jel nem kell. Leszel te még szerelmes hidd el olyanba is aki normális. Aki megcsalt valakit, bántalmazott fizikailag vagy érzelmileg stb az veled is ugyan ezt fogja tenni. Ne dőlj be ezeknek. Itt van veszteni valód. Ha belebonyolódsz érzelmileg jobban akkor szörnyű lesz ha szétmentek és egy olyan embernél akinek identitás zavara van ez nagyon esélyes. Kíméld meg magad ettől. Keress egy rendes srácot és nem elsiklani ilyen égbekiálltó red flagek mellett mint h biszex a fiú a jövőben... 27 f
2016. ápr. 4. 18:59
 20/37 anonim ***** válasza:
25%
19 vagyok. Több kapcsolatom volt. Volt ami jobb volt, volt ami rosszabb. Tapasztaltam ilyet is olyat is. Sokat tanultam belőlük. Vannak rendes és normális lányok és fiúk is. Nektek milyen a pár kapcsolatotok? Kíváncsi lennék. XD
2016. ápr. 4. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!