Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nagyon hiányzik, mit...

Anyukám nagyon hiányzik, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Anyámat már lassan egy éve nem láttam. 18 évesen összepakolta a cuccaimat és kirakott. Talán a nevelő faterom volt az oka,vagy nem tudom. A mai napig nem kaptam rá választ. De mostanában nagyon sokat gondolok rá,és nagyon hiányzik. Néha sírni tudnék azért,hogy átöleljem vagy megpusziljam. A múlt héten otthon voltam egy pár napra és felhívtam,hogy találkozzunk,de elutasította. Bele kéne törődnöm abba,hogy nincs anyám? Vagy mit tegyek,mert már nem bírom. De ha felveszem vele a kapcsolatot mindig visszautasít. :( 20/L

2016. ápr. 3. 20:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
milyen anya az aki kirakja a gyerekét te jó ég...
2016. ápr. 3. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:
24%

Figyelj én azt mondom hogy harcolj érte...figyeld ki hogy a nevelőapád pl mikor megy el dolgozni vagy valami aztán konkrétan csengess be és ha anyád szemétkedik és nem enged be akk mond meg neki hogy miért kerested...hogy nagyon hiányzik és meg akarod ölelni és hogy beszélgetni szeretnél....ha ez sem jön be akk írj egy levelet és érd el hogy el is olvassa és abban a levélben tálalj ki mindent! Ismétlem MINDENT!!!

Nagyon rossz lehet és nem tudom hogy lehet ilyet tenni...de lehet hogy a nevelőapád nem bír téged és csak azért dobott ki anyád mert félt hogy nehogy bántson?? Ha mégis ez történt akk mindenképp beszéld meg anyádfal hogy dobja ki a hapsit!!

2016. ápr. 3. 22:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igyekszem mindenre válaszolni. Nem élek egyedül, a párommal lakok. Barátnőim vannak, de nagyon ritkán tudok velük találkozni. 200 kmre dolgozom a szülővárosomtól. A nővéremmel szoktam beszélgetni, de most ő is elment külföldre. A nevelőfaterom nem dolgozik, minden percben anyám seggében van. Múltkor akartam egy közös programot anyuval, de a hapsija az egész hétvégére talált neki hirtelen programof, hogy még véletlenül se tudjak vele találkozni. Pedig elég ritkán járok haza..... A párom itt van, de vele még sem tudok mindent megbeszélni! Neki még sem panaszolhatom el minden kis problémámat. A nővéremmel meg mostanában nem tudtam ilyesmiről beszélni. (Ő most vált el) nagyszüleim nincsenek. Apám van is meg nem is. Sokat dolgozik, örülök ha havi egyszer összefutunk, pedig egy városban lakunk. Amúgy egyszer felvettem már anyuval a kapcsolatot, de mégis olyan rideg mikor ír. Nem tudunk miről beszélni, max megkérdezi mi újság utána lelép. De már ennek is vége, mert most még a faceről is letiltott. De miért, azt nem írta meg.? Szeszélyes egy nő, mégis hiányzik, vagy csak az hogy legyen egy anyám.😭😭
2016. ápr. 4. 00:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Amíg meg nem jelent az a (...) addig anyukáddal milyen volt a kapcsolatod?
2016. ápr. 4. 06:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :(

Szerintem ne fuss utána többet, most hogy letiltott facebookon is. Inkább legyél büszke magadra, hogy 18 évesen megálltál a lábadon minden segítség nélkül úgy, hogy ilyen csúnyán kiraktak. A nővéredet is így elutasította, vagy csak téged?

Amúgy megnyugodhatsz, fog még kopogtatni az ajtódon öregen és betegen, amikor nem lesz már senkije...

2016. ápr. 4. 11:32
 16/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. Előtte milyen volt a kapcsolatotok?

A problémáidat pedig nyugodtan próbáld meg megbeszélni a pároddal. Az lenne a lényeg, hogy meg tudjátok oldani őket együtt, vagy legalább megbeszéljétek.

2016. ápr. 4. 15:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Hogy alakultak a dolgok?
2016. szept. 22. 04:46
 18/19 A kérdező kommentje:
En elkoltoztem kulfoldre. Anyu? Nem beszelek vele azota sem.
2016. szept. 22. 09:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét kint! Anyukádat ne is keresd szerintem.
2016. okt. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!