Anyukám nagyon hiányzik, mit tehetnék?
Figyelj én azt mondom hogy harcolj érte...figyeld ki hogy a nevelőapád pl mikor megy el dolgozni vagy valami aztán konkrétan csengess be és ha anyád szemétkedik és nem enged be akk mond meg neki hogy miért kerested...hogy nagyon hiányzik és meg akarod ölelni és hogy beszélgetni szeretnél....ha ez sem jön be akk írj egy levelet és érd el hogy el is olvassa és abban a levélben tálalj ki mindent! Ismétlem MINDENT!!!
Nagyon rossz lehet és nem tudom hogy lehet ilyet tenni...de lehet hogy a nevelőapád nem bír téged és csak azért dobott ki anyád mert félt hogy nehogy bántson?? Ha mégis ez történt akk mindenképp beszéld meg anyádfal hogy dobja ki a hapsit!!
Nagyon sajnálom :(
Szerintem ne fuss utána többet, most hogy letiltott facebookon is. Inkább legyél büszke magadra, hogy 18 évesen megálltál a lábadon minden segítség nélkül úgy, hogy ilyen csúnyán kiraktak. A nővéredet is így elutasította, vagy csak téged?
Amúgy megnyugodhatsz, fog még kopogtatni az ajtódon öregen és betegen, amikor nem lesz már senkije...
Nagyon sajnálom. Előtte milyen volt a kapcsolatotok?
A problémáidat pedig nyugodtan próbáld meg megbeszélni a pároddal. Az lenne a lényeg, hogy meg tudjátok oldani őket együtt, vagy legalább megbeszéljétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!