Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elkezdhete vizipip...

Szerintetek elkezdhete vizipipázni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Nem dohányzom. Viszont ez a vizipipa dolog tetszik. Utánna olvastam nem káros mindvégre vízgőz az egész. Egy nagyvárosi szerintem több károsanyagot szív be mint ha vizipipáznék. A kérdés az hogy anyumék meg-e engednék. Szeri tetek? Jo persze 17 évesen már nem igazán van olyan hogy engedélykérés de azért mégiscsak az ő házuk és nem dohányoznak ők sem.

2016. ápr. 3. 15:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi infóból nem tudom milyen választ vársz. Szigorúak? Engedékenyek? Lazák? Konzervatívak?
2016. ápr. 3. 15:38
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

A vizipipások oldalain kívül olvastad, hogy a vizipipa nem káros? Ha dohánnyal használod, károsabb, mintha cigiznél:

[link]

2016. ápr. 3. 15:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Részben engedékenyek. Tavaly szemöldök piercingem lett, de valamilyen szinten konzervatívak. Nem tudom mennyire érthető ez így
2016. ápr. 3. 15:44
 4/15 A kérdező kommentje:
Azért az érdekes hogy több oldalon azt irják hogy nem károsabb. Eléggé utánna olvastam es találtam pár kamu hír oldalt ahol azt írják hogy " nehogy azivd mert sokkal károsabb és kilyukad a tüdőd" elég bizonyítékot és érvet kaptam higy nem károsabb.;)
2016. ápr. 3. 15:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Ez is csak egy ideig tetszik. Kérdezd meg magadtól, hogy szükséged van-e rá egyáltalán vagy csak felesleges pénzkidobás és jó újságolni való a haveroknak, hogy neked ilyened is van. 16-17 évesen én is gondolkodtam, hogy veszek. Jó, hogy nem tettem meg. Pénzkidobás. Ha akarnék pipázni akkor elmennék egy jó társasággal egy teaházba.
2016. ápr. 3. 15:55
 6/15 A kérdező kommentje:
Szükségem van rá. Nagyon megfontolok mindent mielőtt megveszek valamit. Jön a nyár olyan jó egyet füstölni a teraszon.
2016. ápr. 3. 15:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát már lehet kapni bele ízesített köveket. Tulajdonképpen ugyan az, csak tényleg semennyi nikotin sem jut a szervezetedbe. Nálunk is így állt hozzá mindenki, hogy jajj ne mert az hű meg ha. Tesóm vett nekem egyet, na a szülők használták el az összes szenemet úgy rá kaptak . Szóval szerintem, legalábbis nálunk ez vált be,nem kell őket kirekeszteni inkább bevonni, hogy lássák ez nem egy erkölcsi fertő, ahol a lelked elkárhozik, inkább egy beszélgetős kis időtöltés, ami össze hozza a családot.
2016. ápr. 3. 15:59
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem nagy tetel es ha nem minden nap szivod orakon at, akkor annyira nem veszes.

Karosnak meg minden karos, a varosi szmog is.

Azt pedig, hogy engedik-e, a szuleiddel beszeld meg.

2016. ápr. 3. 18:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Vegyél Phantom Smokeot
2016. ápr. 3. 20:33
 10/15 anonim ***** válasza:

hát szerintem hetente egy kétszer, ha van társaság, teraszon bőven belefér.

nekem megengedték, 16 évesen, azzal a kikötéssel, hogy napi 2-nél több semmiképpen nem lehet, akkor sem, ha társaságban, és a lakásban nem használhatom...

de nyáron tényleg nagyon jó, kiülni teraszra sörözni egyet, pókerezni, barátokkal, és közben pipázgatni... az a kettő pont elég is :)

persze most már 18 elmúltam, úgyhogy ezért sörözök is néha pipa mellett :D

2016. ápr. 3. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!