Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél, ha a kamaszkorú...

Mit tennél, ha a kamaszkorú gyereked megszökne otthonról?

Figyelt kérdés
Persze csak elméleti kérdés, például bukásra állt valamelyik tantárgyból, és nem, merte elmondani. Szóval egy olyan dolog miatt, amitől nem csapnád agyon, de ő ezt ettől függetlenül ezt hiszi.
2016. ápr. 3. 12:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a rendörségel haza hozatnám, amúgy is medig bírja pénz nélkül...
2016. ápr. 3. 22:24
 12/14 anonim ***** válasza:
A legtöbb iskolában nincs e napló. Jó szülőtől nem szökik el a gyerek.
2016. ápr. 3. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok, és már párszor rámtört az az érzés, hogy meg kéne szöknöm (jó...mondjuk én átgondoltam és nem szöktem meg) és ezt tapasztalatból mondom, hogy ez azért volt, mert anyum hirtelen sokkal kevesebbet kezdett el engedni nekem, mint azelőtt, és ez rosszul esett. De barátnőmnek máshogy van ez, mert neki egész életében keveset engedtek és nála így telt be a pohár (mondjuk ő sem szökött meg, de másnap a vállamra borulva sírt). Ilyenkor jönnek a szerelmi időszakok, és ilyenkor sokkal érzékenyebbek is vagyunk, főleg ha megjön! És az sem jó, ha rádförmed az anya a gyerekére, hogy neked bezzeg ezt kell tenned, és úgy ahogy én akarom, mert akkor még jobban felkavarja a gyereke érzelmeit és többször rákényszerül a szökésre...nehéz dolog lehet szülőnek lenni, de tőlem lehet kérdezni, ha bármi ilyen kérdés lenne!
2016. máj. 19. 14:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és ha rossz jegyről van szó, akkor le kell ülni vele és el kell neki magyarázni, hogy a szülő így is büszke rá...mindenből csak tanulni lehet...
2016. máj. 19. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!