Nem jött meg a családi és nincs pénzünk. Most mi lesz? 17/F
Figyelt kérdés
nektek megjött?2016. ápr. 1. 15:59
11/17 anonim válasza:
Igen, képzeld el dolgoztam 15 éves korom óta! Nem volt kinyalva a sejhajom, engem úgy neveltek, hogy a munka nemesít, nem szégyen, nem büdös. Iskola mellett simán lehetne szórólapozni, nyáron meg keményen melózni, mert nem kell abban a 2és fél hónapban leckét írni, számonkérésnek megfelelni. Mégis milyen felnőtt lesz abból, akibe ezt nevelik bele, hogy nyígjon, tartsa a markát az államnak a segélyért, meg a családiért, ami persze mi másból van, mint az én adómból. A közös asztalra letenni kéne valamit, nem csak elvenni onnan nem?
12/17 anonim válasza:
kepzeld #9, pont a 17-ik szulinapomon vettek fel dolgozni.
tudom a hozzad hasonlok ugysem hiszik el, de nem mindenkinek budos a fizikai munka...
13/17 A kérdező kommentje:
Én dolgoztam is nem kell nekem ugrani azért légyszíves! Csak most nem hívtak be!
2016. ápr. 1. 18:53
14/17 anonim válasza:
Az ilyeneken nem érdemes felhúznod magad. Mindenkinek a saját döntése. Ők rá voltak kényszerítve a munkára, ezt vezetik le rajtad.
15/17 anonim válasza:
Tudjátok ha 17 éves, akkor valószínűleg tanul, esetleg jövőre érettségizik, sok tanulnivalója van, ezért nem felelne meg a munkáltató időbeli követelményeinek. Mellesleg, ha vidéken lakik, ahol kisebb a munkalehetőség, vagy nincs diákmunka mit csináljon? Páromat anno vidéken, megyeszékhelytől 20 km-re 2 használható OKJ-val nem vették fel sehova, pedig még sz.art lapátolni el elment volna. Könnyű úgy ítélkezni, hogy nem lát bele az ember vagy nem éli át. Az ilyenek, hogy takarítás, kutyasétáltatás, újságkihordás, bébiszitterkedés pedig Budapesten olyan egyszerű, de sok helyen vidéken csak egy kedves mese.
16/17 anonim válasza:
Nekem nem kellett dolgoznom, mert a szüleimnek volt pénze. Az ő feladatuk volt, hogy dolgozzanak, ahogy 18 éves koromtól pedig az enyém.
17/17 anonim válasza:
Miért emelted ki? Megint nem jött meg a családi? 22-én? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!