21. században van ilyen? A szülők a felnőtt gyereküknek megtiltják, hogy az legyen a barátja akit ő választ.
Ugyanezt a történetet olvastam tavalyi és tavaly előtti dátummal.... ha mindkettő ez a kérdező, akkor bukta az egész, minden évben ki fogja írni és nyugtatja magát, hogy igazam van, ez nem normális. Nem velem van a baj.
De ugyanúgy marad és 50 évesen látjuk majd kiírva ugyanezt a kérdést:
50 évesen normális, ha a szüleim nem akarják, hogy elköltözzek?
Nem kell megmutatnod a válaszokat, és nem azért, mert úgysem hatná meg őket, hanem azért, mert ezzel megint tőlük várod a döntést, továbbra is azt jelzed, hogy fenntartanád ezt a függő kapcsolatot velük, csak hátha jobb lesz egy kicsit.
Tényleg menj el pszichológushoz, ha úgy érzed, nincs elég erőd kilépni ebből a szituból.
mert a vallás szerint az bűn - a 21. szazadban nincs ilyan, csak azoknal akik az 1500-as evekben vannak agyilag.
Szerintük a mai világ erkölcstelen és csak azt akarják, hogy én normális legyek. egyiketek se normalis. ok mert turbokeresztenyek, te meg hagyod magad.
nagyon durvan kimostak az agyad ha eddig nem nyilt ki a csipad.
Nem a kérdést kell nekik megmutatni kérdező, hanem neked megfogadni a tanácsokat!
Látod, mindenki egyet èrt. Olvasd el a belinket kèrdést is, ha nm te írtad, mert ugyanaz a sztori. Ugyanazok a válaszok.
Egyértelmű a helyzet!
Kívánom, hogy legyen erőd lépni!
Magadért!
minek írod ki kéthetente? jó botránkoztatni a népet?
minden alkalommal leírják,hogy mi a megoldás. te mégsem teszel semmit. akkor meg is érdemled a sorsod.
ha lenne egy kis eszed,akkor összepakolnál, kivennél egy albit a barátoddal. a szüleidnek meg nyilván el kell mondani. ha nem értik meg és kitagadnak miatta, így jártak.
az nem szülő,aki a lassan harminc éves gyerekét úgy kezeli,mint hogyha egy 15 éves kamasz lenne. már rég nem vagy az. te felelsz a döntéseidért. ergo szerintem már nem a szülőket kéne okolni. másnak is vannak ilyen szülei. de ők összecsomagolnak már 18 évesen és nem hagyják,hogy tovább irányítsák az életüket.
mert nem normális, hogy nem engedik meg azt sem,hogy párod legyen. könyörgöm ennyi idősen már az lenne a normális,hogyha férjnél lennél, esetleg gyerekek is lennének. nem az,hogy otthon élsz a gyerekszobádban és úgy ugrasz ahogy a szüleid fütyülnek.
én is csodálkozom,hogy képes ezt a párod 3 évig eltűrni. ő sem lehet valami nagy fogás. de jobb mint a semmi, legalább kitart melletted. ne veszítsd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!