Apám fizeti utánam a gyerektartást, de suliba már 1,5 éve nem járok. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Anya sem dolgozik már ezért apámnak másfél évig azt hazudtam,hogy suliba járok így köteles volt fizetni a gyerektartást. Most,hogy munkába fogok állni,így mostmár mondjuk majd neki,hogy ne fizesse tovább. Viszont nemtudom,hogy ilyenkor elég e annyit mondani neki,hogy mostmár ne fizesse a következő hónaptól. Ahogy ismerem őse szórakozna itt ügyvédi papírokkal de ha kiderülne a dolog akkor nemtudom mit szólna.
20/F
2016. márc. 27. 23:35
21/23 anonim válasza:
# 20/, n azért ez is durva. Az egész helyzetet nem értem. Azt sem, hogy 1,5 év alatt nem tanultál és nem dolgoztál. Miért nem tudja egy 18 éves (1,5 éve az volt) elmondani az apukájának, hogy pénzre van szüksége? Az anyukája miért nem dolgozik? Ha én gyereket vállalnék biztos gondoskodnék róla és segíteném. Az egész szituáció elképzelhetetlen számomra
22/23 A kérdező kommentje:
Na okoskák! Az életünkhöz ámblokk semmi közötök! Azt kérdeztem mi ilyenkor a teendő és nem kioktatást kértem. A választ 2-3 normális embertől megkaptam,a többiek pedig kenjék tovább a lekváros palacsintát,és ne ugassatok bele mások életébe.
2016. márc. 28. 22:32
23/23 anonim válasza:
Hat persze, negativ kritika, jogosan! es megis te vagy felhaborodva.
Remelhetoleg visszaadja a pofont es visszafizetteti a penzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!