Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tulreagálom ha nem akarok...

Tulreagálom ha nem akarok facebookon sok fotót a babámról?

Figyelt kérdés
28 éves nő vok,anya mindig modernebb volt nálam,szeret posztolni is,kértem hogy először mutassa meg mit fotózott rolam küldje át,de előbb felrakta fb-ra,ott láttam meg,a babám és én is nyuzottak voltunk rajta és nem is mosolygok,azt hittem csak magának kell a kép.következő alkalommal is kértem,erre videot is rakott fel,amin sovány vagyok és görbe,mert mondta is hogy nagyon lefogytam,és a video végén kérdezem"most fotózol?"mikor mondtam hogy ez nekem megalázó.azt irta a"nénikéd aláz meg te kis hülye pi.cs.a" most meg a gyerekemről én havonta egyszer kirakok 5 fotót,ő meg 20-asával rakja sűrűn minden oldalról,és rosszul esik látnom nem akarom hogy igy nőjön fel a gyerekem.a facebookon.de kiforditja a szavaim,hogy nmem rakhat képet az unokájáról,és mindig van valami bajom.pedig mondtam hogy rakjon csak ne vigye tulzásba.már az is rossulesett hogy hazajöttünk korházból,még lázam volt,folyton fejtem,hegem nagyon fájt,ő meg közben faceboozott és ő rakta ki az első képet nekem időm se volt felmenni 1 hét mulva akartam felrakni csak.mikor pelenkáztam és közben szelfizett vele az végleg túlzás. csak engem zavar ez?
2016. márc. 27. 06:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Amikor megszületett a kicsi, küldtünk e-mailben képeket a családnak. Pár nap múlva ez egyiket az apósom facebook oldalán láttuk viszont. Ekkor felhívtuk rá a figyelmét, hogy a saját gyerekünkről szeretnénk mi eldönteni, hogy milyen képeket teszünk fel. Ha semmilyet, az is a mi dolgunk. Sűrű elnézéseket kért és levette.
2016. márc. 27. 07:57
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem reagálod túl, neked van igazad. Ilyenkor örülök, hogy a mi családunkban nincs Facebook.
2016. márc. 27. 08:03
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Jelentsd a facebookon, és majd ott leállítják, ill. ha megy hozzátok, vedd el a telefonját vagy azt,amivel fotóz. Ha nem tudja tiszteletben tartani a kérésedet, akkor nyugodtan bánjel vele úgy, mint egy hülye gyerekkel...
2016. márc. 27. 08:25
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
28 éves gyerek vagy, nem nő. Ezek minek szaporodnak? nem tudsz kiállni magadért? Én agyon ütném ha rólam vagy a gyerekemről fotót nyilvánosságra hozna. Életképtelen vagy, az anyukádnak meg nincs saját élete.
2016. márc. 27. 08:52
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

Most az a baj, hogy képet tak fel, vagy az hogy sz@rul nézel ki rajta? :D

Megoldás:

1. Ahogy írták, fb-n jeletsd a képet

2. Bejáratnál gép/telefon elvesz, problem solved ✔

2016. márc. 27. 09:20
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sem kell Facebookra töltögetni,én például azonnal törlöm az ilyen ismerősöket,mert nem érdekel. Más babája,a családnak örömet okoz,nekem ugyanolyan mint a többi. Felesleges.
2016. márc. 27. 10:16
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

Szelfinagyi :D

Azt mondjuk sosem értettem, hogy minek használja a f.aszbukot, aki nem ért hozzá.

2016. márc. 27. 11:45
 18/21 acelsziv ***** válasza:
69%

A negyedi szavad meggyőzött arról, hogy nem 28 éves "nő" vagy, hanem 28 éves gyerek. Anyuci kislánya, aki nem mer szembeszállni a muterral.

Valamelyiknek igaza volt. Életképtelen vagy, de azért szaporodsz. Pfff...

2016. márc. 27. 12:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A kedves nagyi meg szánalom... Olcsó népszerűség amit facen csinál, veled meg bunkóság.
2016. márc. 27. 15:49
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem az volt a kérdés hogy a kérdező mennyire felnőtt!Undorító ahogy kiosztjátok aztán gondolom széles kaján mosollyal hátradőltök!Akkor is bunkóság ha igazatok van!Tisztelet a kivételnek aki válaszolt is.

Off: Nekem nincs facem.A lányomnak van,de mikor a 6 hónapos kisöccséről van szó,rákérdez hogy kitehet e képet és ha igen melyiket..Intelligencia kérdése.Anyukád ennek híján van kérdező.Azt nem adhatsz neki..Ellenben fogadd meg a tanácsokat és ha szid téged akkor mondd meg hogy a babádról te döntesz.Mint ahogy anno rólad is ő döntött,nem más.

2016. ápr. 3. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!