Nem merek elköltözni otthonról. Ti mit tennétek?
EN vagyok a hatos, a 7 es jol irta de marad ennekem eszem, nem koll ato tartani?
Amugy a gyakorikerdesek.hu egy szuper odal es Nagy jok a Moderatork es adminisztratorok rendes Pasasok vagy Leanyok
Ezerthat ovatosan koll itt valaszolgatni nagyon atragva magadat a dolgomon es diskuralni jocskan kell, de szaz szonak is egy a vege, hosszu temazas utan Oneki koll heles donteseket hoznia valamilen eszervek felvillanasa veget,
Maradnia kollene es egyenlore varnia, majd figyelni tisztaban a felvillano lehetosegekre, chronologiat koll onekii kovetnie Van oneki egy jo korasztalya de erlelje meg azt a munkat a korosztalyaban lefolhato lepesek ulnek de mikor tiplomazot ez a leany, nehogy kontrasztra legyen figyelmes egyszer csak
Költöznék.
Amikor én költöztem,anyámék annyit mondtak,hogy ne hogy azt hidd,hogy sírni fogunk...
Hát nem sírtak...
De én örömömben igen.
Megszabadultam a sok szenvedéstől,veréstől... 19 voltam akkor.
az elotem szolok csunyan irnak, nem kollene igy irniok,
Az utolso valaszolo szepen szoltal,
Enszerintem is rendezkedesre van szukseg es ovintezkedesre barmilen kuoltozkodesi dolgokra valo felbujtastol,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!