Szükségem van a vérszerinti apámra! Mit tegyek? Ezek után neki kell lépnie?
Beszéltem anyukámmal. Nem tud mit kezdeni a helyzettel. Szoktunk erről beszélgetni, de az, hogy pszichológus segítségét kérjük, még eszünkbe sem jutott igazából. Lehet hogy igazad van. Azért még reménykedem.
Facebookon azért csak látja hogy ismerősnek jelöltem. Én nem fogom erre. Főleg hogy a nevemmel is volt problémája. Nagyszüleim tudnak a dologról. Tehetetlenek az ügyben, mert ha segítenek nekem, amit apám lehet hogy nem akar, akkor akár az unokáiktól is eltilthatják őket. Nem szeretném őket ezzel büntetni, sem másképp. A baj az, hogy legközelebb nyáron találkozom velük. Messze laknak.
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat! :)
Szerintem neki kéne tepernie utánad, nem neked utána...
Irj neki egy mailt, fészbukra én se léptem be kb 1.5 éve, mert nem érdekel, így az se ki jelölt be vagy ilyesmi... akik kíváncsiak rám, azok érdekes mindig megtalálnak.
Szóval írj neki, hogy hiányzik, sajnálod hogy "megtagadtad" (bár ez nem tiszta nekem miben nyilvánult meg, nem lehet hogy haragszik rád?), és szeretnél nyitni felé.
Nem kell regényt írni.
Ha arra se válaszol,ami valószínű, ha a saját anyját eltiltaná, ha megadná a címüket, telefonszámukat(???), hagyd a csudába, örülj, hogy normális nevelőapukád van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!