Szülők, mit szólnátok, ha ilyet találnátok a felnőtt gyereketek szobájában?
Mit csinálnátok, ha a huszonéves egyetemista gyereketek szobájában találnátok egy dobozt, benne egy üveg abszinttal, egy doboz cigivel, cigipapírral, egy kis doboz fűvel, és egy fél füves cigivel?
Felnőtt és azt csinál amit akar, vagy leszidnátok?
ha mindezt a zsebpenzebol, amit ugye tolem kap hat le lenne orditva a feje.
ha van sajat ketesete akkor is raszolnek hogy ilyensminek SEMMI KERESNIVALOJA A HAZBAN!
Ha az a szoba a mi lakásunkban van, akkor kidobnám a füvet meg a füves cigit, mert nekem ne drogozzon senki a lakásomban. Igen, felnőtt ember, úgy rontja el az életét, ahogy akarja, nyugodtan füvezzen tőlem, de ne itthon és de itthon ne tartson füvet. Illetve ha amúgy is alkoholproblémái lennének, akkor eltüntetném az abszintot. Ha elég nagyfiú/lány ehhez, akkor költözzön el.
Ha a szobája saját (bérelt, saját lakás vagy kolis), akkor semmit nem tennék, és nem is szólnék bele.
Az én szüleim a fű miatt biztos nagyon kiakadnának. :D A másik kettőt szerintem meg sem említenék.
Én szülőként ezekért nem szólnék semmit.
"Semmit, felnőtt ember."
Feltételezem, a kérdező úgy érti, hogy még nála lakik a fia.
Egyébként ha tisztán orvostudományi szemmel nézzük, inkább füvezzen, mint hogy cigizzen, de ha gyakorlatias szemmel nézzük, én nem szeretném, ha emiatt kellene bíróságra járnia, úgyhogy beszélnék vele.
Csak jelezném itt a kedves szülőknek, hogy a fű az nem drog!
nyilvan poenbol van tiltva a legtobb orszagban a hasznalata.
igaz nem olyan eross mint a tobbi drog, de akkor is drog marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!