Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Új házasságban SAJÀT...

Új házasságban SAJÀT gyerek más érzést adhat Neki, mint az örökbefogadottak?

Figyelt kérdés
Ha van már két olyan gyereke akit örökbefogadott a volt feleségével a saját gyerekét szeretheti jobban, előnyben részesítheti? látszólag szereti is őket, viszi őket, sok pénzt költ rájuk
2016. márc. 20. 10:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem mindenkinek nagy szám ám, nekem sem. Pocak ide-oda.
2016. márc. 20. 14:01
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg kerdezö, de te tiszta hülye vagy. Fogd fel, hogy ha egy kicsit is normalis ember a ferjed, nem fog titeket elönybem reszesiteni, csak mert ezt a gyereket te szülöd majd. Barmennyire is szeretned. Szegyen, ahogy felnött letedre gondolkodsz..
2016. márc. 20. 14:04
 23/31 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen normális ha azt akarja valaki, hogy a saját gyereke igényei legyenek kielégítve. En is elfogadtam, hogy a gyerekeihez igazodjak. Ezt szeretném ha változna. Ne mi, a baba igazodjon másokhoz. De félek, hogy ez lesz. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy változhat e a vélemènye, előnyben részesìtheti e a babàt. Mint vérszerinti gyerekét. Annyira szerintem azért nem lenne abnormális dolog
2016. márc. 20. 14:13
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
De, az lenne. Azok a gyerekek már meg voltak előtted és a közös gyerek előtt is. Nem tudom milyen gyakran van láthatatas, de evidens, hogy veletek így is úgy is több időt tölt, mint a másík gyerekeivel. Hozzájuk kell igazodni, nem hozzátok
2016. márc. 20. 14:21
 25/31 anonim ***** válasza:
12%

1. Soha nem tudnék úgy tekinteni egy örökbefogadott gyerekre,mint a sajátoméra! De pont ezért nem is fogadnék örökbe gyereket! Aki megteszi,az ne tegyen különbséget!

2.A mai napig nem értem,valaki végigcsinál két örökbefogadási procedúrát és utána meg elválik! Ha jól értem,a te párod se bírta 8 évnél tovább!

2016. márc. 20. 14:42
 26/31 anonim ***** válasza:
26%

Látszik milyen sötétek vagytok, nem értitek a kérdés lényegét...

Nem azt akarja, hogy ne szeresse a műgyerekeit, hanem ő szeretne a babájának testvért de apuci meg nem , mert jaj az már 4 gyerek, ezért reménykedik hogy ha átéli a saját gyerek örömét talán szeretne mégegyet.

Erre megvan az esélye, mert hiába veritek magatokat a saját akkor is más.

Nem kevésbé szereti vagy jobban hanem másként. Mint ahogy anyátokat is szeretitek meg a párotokat is...másképp.

2016. márc. 20. 14:43
 27/31 anonim ***** válasza:
80%
Huh, utolsó, az anyám meg a parom hasonlat nagyon fájt. ... Még ha anyám apám lett volna. Nyilván nem vagyok szerelmes az anyamba, te nagyon okos. De pl pont ugyanúgy szeretem, ahogy az apámat. A gyerekeit is egyformán szereti az ember. És igen, a kérdező párjának ezzel a közös gyerekkel együtt 3 gyereke lesz. Annak az új gyereknek már van két feltestvere. Ezt kellene felfogni
2016. márc. 20. 14:56
 28/31 anonim ***** válasza:
94%

Utolsó, neked biztosan van "saját" és örökbefogadott gyereked is, hogy ilyen magabiztosan nyilatkozol.

Ha egy gyereket 13 évig nevelek, igenis már lényegtelenné válik, hogy kinek a DNSét hordozza. Sokat foglalkoztam vele, költöttem rá = fontos nekem és szeretem.

Mielőtt beszólnál: Nagyfiam örökbefogadtuk, most 22 éves, lányunk pedig "saját", 10 éves. Mindkettő megkap mindent. És a szeretetet egyáltalán nem kell szinlelnem. Persze ehhez agyilag el kell jutni egy bizonyos szintre.

2016. márc. 20. 14:56
 29/31 anonim ***** válasza:
93%
14:43-nak szólt természetesen.
2016. márc. 20. 14:57
 30/31 anonim ***** válasza:
80%
Neked még nagy szám hogy várod az első babádat. Neki is különleges ez a dolog. De amikor megszületik már sok minden lesz amiben neki van tapasztalata. Nem fog úgy elájulni egy két fejlődési szakasztól mint egy első babánál. Lehet hogy még azt is fogja mondani hogy X és Y ennyi és ennyi évesen is ezt és ezt csinálták, meg ez és ez volt ennyi és ennyi idősen a babákkal. Szóval neki akkor lehet hogy a tényleg a fejében a harmadik gyerek lesz a kislány.
2016. márc. 20. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!