Miert csodalkoznak, ha irigy vagyok, ha egyszer mindig okot adnak ra?
Soha nem mondtam h mot tudom en milyen draga kocsi kell. Most lett meg a jogsim es 4,6 cms kocsival meg vagyok halva.
Es ez csak a teteje volt. Jaj o kap ilyen meg olyan edesseget, mert szereti es ott eszi elottem, mert en hiaba szeretem, nem ehetek belole. Rogton az o szobajak gyorsan takaritsuk ki, mert o fiu, nem tud magara takaritani. Mikor en kaptam 1 telefont, o rogton kapott egy ugyanolyat, akkor hogy van ez. O kaphat olyan ertekben, mint en, de en mar nem?! A legjobban az igazsagtalansag faj.
Most komolyan, egy számítógép és egy autó nem egy árkategória. Mi a retek probléma van itt?
Amúgy sokat segítenél rajtunk, ha felmásznál egy számítógépre, vagy adnál annyit magadra, hogy leírnád normálisan a mondandódat (telefonról is lehet ékezetet írni, meg normális mondatokat szerkeszteni), mert az utolsó hozzászólásodat konkrétan nem is értem.
néztük a külföldieket is, de nnyiért te nem kapsz normálisat, meg az átírás is egy vagyon. nagyon is képben vagyok autó ügyben, szóval ne oktass ki, mert valószínüleg frissebbek az infóim. ennyiért neked nem lesz jó állapotú és fiatal kocsid, erre mérget vehetsz.
kérdező, miért gondolod azt, hogy neked minden alanyi jogon jár?
az a szüleid pénze, majd ők eldöntik, hogy mire költik.
esetleg a testvérednek jók a tanulmányi eredményei, és megérdemli, te meg nem. erre nem gondolsz?
nem úgy van ám, hogy minden az ölünkbe hullik.
a szobádat nem tudod kitakarítani? lehet kb 10-15 négyzetméter, ez ne okozzon már problémát, ha már egyszer felnőttnek tartod magad!
na ugye, hogy az öledbe hullik a telefon, vagy bármi.
a kocsi egy egészen más kategória. friss jogsival, rutin nélkül, mégis mit vársz???
nyilván féltenek. szerezz egy-két év rutint a szülői kocsival, majd utána lehet róla szó!
ja, csak úgy mellékesen: a jogsidat mégis ki fizette?
Fú,hát az én infóim biztos ezer évesek,egyet vettem egy éve,pont mint te, előtte volt egy másik amit azelőtt 2 éve vettem, tesómék is most vettek autót külföldről, szóval biztos nagyon silányak az ismereteim. De nem baj. A kérdező nem írta,hogy hány éves autót szeretne,csak hogy kicsit, Ford KA pl van egy vagonnal. Meg Peugeot is.
Ja és ha tudnád értelmezni,amit olvasol,akkor kiderülne számodra is,hogy a kérdező nem a saját szobája kitakarítását nehezményezi,hanem hogy a tesója szobáját is neki kell.
Sőt az is kiderült,hogy egyetemre jár,szóval olyan nagyon tudatlannak sem kéne hinni.
Ráadásul még azt is mondta,hogy akkor majd ő megkeresi rá a penzt, de az anyjáék nem hagyják.
De persze a tesójának a játékhoz szükséges új gép jár. Biztos a régebbin nem tudta volna megnyitni a Word-öt,ami a tanulmányokhoz szükséges,mint ahogy azt itt hangoztatjátok többen,hogy biztos ahhoz kell. Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!