Szerintetek ez igazságos?
Mindenki azzal szekál, hogy kövér vagyok és, hogy mennyire elhíztam.
176 cm magas vagyok, 90 kg és 8 hónapos terhes.
Természetesen gömbölyödött a pocakom és vizesedtem is de ez szerintem nem kövérség.
Szülés után a pocak és a víz is eltűnik rólam de addig kibírhatta volna a családom a "dagi,pocak,kövérke" megjegyzések nélkül. Nem?
Komolyan ki az az ordenare taplo paraszt bunko, aki kepes egy terhes not lekoverezni? Terhesseg alatt 15-20 kgt is felszed a no, ami aztan utana ha nem hagyja el magat szepen le is megy.
Csatlakozom a "en le tudok fogyni, de te bunko maradsz" valaszhoz.
Erre csak a következőt tudom írni:
Egyik nap egy kedves ismerősöm aki szintén a 8. hónapban van, öltözködött. Bele nézett a tükörbe, és lecseszett, hogy nem szóltam, hogy ebbe na nadrágban milyen elefánt lábai vannak. Mondtam neki ,hogy én ezt észre sem vettem, mert szerintem csodálatosan néz ki, egy kismama úgy szép, ha gömbölyű. És hozzá tettem, hogy én azt tartom rondának, amikor ott a pocak, de karja lába mindene vézna, túledzett. engem ilyenkor mindig elkap a félelem, hogy azok a nők nem a babára figyelnek, csak saját magukra. Bizonyos mértékig a súlyfelesleg természetes várandósság idején, mert szükséges. Aki ezért szekál egy kismamát, azzal szóba sem állnék. Az a fontos, hogy jól legyél, és mniden rendben menjen. Kitartás! :-)
Elso lányommal 80 kg-val estem teherbe, 100-al szultem (4,5 kg baba volt).
A második lányommal 92 kg-val estem teherbe és szintén 100-al szultem(szintén 4,5 kg baba). Most 69 kg vagyok.
Nem szép a családtól, hogy egy 8 hónapos kismamát dagiznak.
29N
170 cm vagyok, 86 kg-mal mentem szülni, 80-al jöttem ki, most meg másfél év után 59 vagyok. Na bumm, bekaphatják :D Mellesleg engem idegenek is bámultak, mert akkora pocakom volt terhesen, mintha hármasikreket várnék, ehhez képest a fiam meg 3150-el született :D
Szóval tenni rá. A paraszt maradsz válasz, az nekem is tetszik :D
Hát nem tudom, nálunk a húgom volt terhes, nem tudom mennyi hízott, fogyott, de egyszer sem hallottam volna, hogy bárki lekövérezte volna...
Terhes volt nem dagadt :D
Szerintem idióta a családod már bocs...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!