Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem köszöntött fel a...

Apám nem köszöntött fel a szülinapomon. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Március 13-án volt a születésnapom és mindenki felköszöntött még az Angliában élő gyerekkori barátaim is,de apám nem.

Már lassan itt van tizenhatodika,de annyit se mondott,hogy "boldog szülinapot".

Tavaly speciel február 13-án,tehát kerek egy hónappal köszöntött,de ez évben egyáltalán nem köszöntött fel.

2016. márc. 15. 17:36
 1/6 anonim válasza:
59%

Az én apám már 2 éve nem köszöntött fel.De már engem apán már nem érdekel,képes volt ott hagyni stb.Konkrétan a szememben:meghalt.Helyedben várnék egy napot,hogy útolag felköszönt-e.

Ha nem,akkor Te se köszönsd fel.Majd megtapasztalja majd,hogy milyen sz*r érzés.

15/f✋

2016. márc. 15. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Engem sem köszöntött fel...de kit érdekel? :D ha nem hát nem. Én ettől függetlenül felköszöntöm mert ha már ő nem legalább én.

De nallunk nem ünneplünk szülinapot szóval engem ezért sem visel meg.

2016. márc. 15. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos, nrm vesz embernek
2016. márc. 15. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Boldog szülinapot!
2016. márc. 15. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha tavaly épp egy hónappal korábban sikerült, akkor ne áltasd magad, nem az volt a cél, hogy ő legyen az első, hanem nem emlékezett pontosan, mikor van a szülinapod.

Csak a 13. ugrott be neki.

Egyébként rosszul esik ez az embernek, főleg egy kamasznak, de ne sorold már ide az Angliában élő gyerekkori barátaidat, mert nyilvánvaló, hogy ők facebook-on köszöntöttek fel, és minden nap ott lógnak.

Apádnak meg vagy nincs facebook-ja, vagy nem lép be minden nap.

Azért tudjunk már mérlegelni, akár 13 évesen is. Amíg nem volt facebook, nem köszöntötték fel az embert 100-an, főleg mert azt se tudták, hogy szülinapja van.

Azóta meg olyanok is felköszöntenek, akiket évek óta nem láttunk.

Ezt csak az angliai barátokra írtam.

A teendőd pedig az, amit már megírtak: te se köszöntsd fel őt!

2016. márc. 17. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Én, nagy ívben ejtek minden ilyen nyáladzásra:) Én sem köszöntök senkit semmilyen alkalomból.
2016. márc. 17. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!