Apám nem köszöntött fel a szülinapomon. Ti mit tennétek?
Március 13-án volt a születésnapom és mindenki felköszöntött még az Angliában élő gyerekkori barátaim is,de apám nem.
Már lassan itt van tizenhatodika,de annyit se mondott,hogy "boldog szülinapot".
Tavaly speciel február 13-án,tehát kerek egy hónappal köszöntött,de ez évben egyáltalán nem köszöntött fel.
Az én apám már 2 éve nem köszöntött fel.De már engem apán már nem érdekel,képes volt ott hagyni stb.Konkrétan a szememben:meghalt.Helyedben várnék egy napot,hogy útolag felköszönt-e.
Ha nem,akkor Te se köszönsd fel.Majd megtapasztalja majd,hogy milyen sz*r érzés.
15/f✋
Engem sem köszöntött fel...de kit érdekel? :D ha nem hát nem. Én ettől függetlenül felköszöntöm mert ha már ő nem legalább én.
De nallunk nem ünneplünk szülinapot szóval engem ezért sem visel meg.
Ha tavaly épp egy hónappal korábban sikerült, akkor ne áltasd magad, nem az volt a cél, hogy ő legyen az első, hanem nem emlékezett pontosan, mikor van a szülinapod.
Csak a 13. ugrott be neki.
Egyébként rosszul esik ez az embernek, főleg egy kamasznak, de ne sorold már ide az Angliában élő gyerekkori barátaidat, mert nyilvánvaló, hogy ők facebook-on köszöntöttek fel, és minden nap ott lógnak.
Apádnak meg vagy nincs facebook-ja, vagy nem lép be minden nap.
Azért tudjunk már mérlegelni, akár 13 évesen is. Amíg nem volt facebook, nem köszöntötték fel az embert 100-an, főleg mert azt se tudták, hogy szülinapja van.
Azóta meg olyanok is felköszöntenek, akiket évek óta nem láttunk.
Ezt csak az angliai barátokra írtam.
A teendőd pedig az, amit már megírtak: te se köszöntsd fel őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!