Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megmondjam, hogy ő nem a...

Megmondjam, hogy ő nem a barátom, ez csak "barátság extrákkal"?

Figyelt kérdés

Van egy srác, 6 éve ismerem, meg a baráti társaságunk is egy, de csak ebben az évben lettünk igazán jóban.

Szinte legjobb barátok vagyunk és az utóbbi időben ez kezdett kicsit több lenni... Ő nem akar kapcsolatot, jelenleg én sem és csak elvagyunk egymással.

És egyre többet alszunk egymásnál. Nem a szexre gondolok, hanem tényleg csak alszunk, előtte beszélgetünk, vagy ilyesmi.

Ma is jöttem haza hajnalban és írtam neki, hogy hol van, mert eljöhetne értem, utána nálunk alhatna (tegnap jött vissza Mo.-ra). Itt aludt, engedtem ki reggel, utána most mondja anya, hogy elég gyakran látja itt mostanában ezt a fekete BMW-t a ház előtt...

Azt hiszi, hogy barátom van, de erről szó sincs. Nem akartam beszélni erről, mert még sosem voltam ilyen helyzetben, meg szerintem ez nem igazán tartozik senkire kettőnkön kívül. Csak már anyának is feltűnt és nem akarom, hogy gáz legyen.

Vagy nem kéne elmondani?

18L

2016. márc. 15. 09:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
Vagy a szokásos trollunk.:D Hosszú ez a 4 nap, hiába...
2016. márc. 15. 10:45
 12/25 A kérdező kommentje:

Az utolsó háromnak nagyon sikerült megragadni a lényeget.

Nem mindegy, miből telik neki ilyen kocsira?!

Más előtt is ott van a lehetőség.

2016. márc. 15. 11:00
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
Csak másnak van mellette becsülete is.
2016. márc. 15. 11:12
 14/25 A kérdező kommentje:
Befejezhetnétek. :)
2016. márc. 15. 11:14
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
ha nem te vagy a kamu gazdag lányos kérdések kitalálója, akkor miért fontos kiemelni a kérdésben, hogy a srác (már ha srác, és nem egy 40 éves családapa) most jött vissza Magyarországra, valamint fekete bmw-vel járkál? :)
2016. márc. 15. 11:37
 16/25 A kérdező kommentje:

Mivan? XD

Napokig nem láttam, ezért idehívtam.

Utána meg leírtam szó szerint, amit anya mondott. Nem tudtam, hogy itt ez ennyire belegázol mások lelkébe.

2016. márc. 15. 11:48
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
Akkor miért nem lamborghinivel jár? Vagy helikopterrel? Ott van a lehetőség...
2016. márc. 15. 12:04
 18/25 A kérdező kommentje:
Egy sima BMW-től így kiborultok, akkor mi lenne ... :D
2016. márc. 15. 12:22
 19/25 anonim ***** válasza:
38%

Teljesen normális amúgy(kappa) hogy kérdez vmit szerencsétlen(már bocsi) és nem is figyeltek rá(akinek nem inge ne vegye magára) már azt se tudjátok mit kérdezet szerintem.Sőt lehet csak a 3 nagy betűt láttátok meg.Nem ismeritek a kérdezőt és még annyira se a barátját de fenn akadtok a "BMW" szón...hát csak gratulálni tudok.

Egyébként kedves kérdező!A kérdésed elég furcsa.. mármint hogy szerintem kicsit abszurd hogy mások döntsenek el egy ilyen dolgot helyetted.Meg egyébként ha anyukád magától tudja meg vagy tőled vagy sehogy.. igazából totál mindegy.Mondjuk nem... mert attól függ anyukád milyen.A legtisztább ha elmondod neki és akkor ezzel többet nem is kell már foglalkoznod.

2016. márc. 15. 12:29
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem borultunk ki szó sincs erről, csak kifejtettük a véleményünket a srácról. Ha kiborultam volna azt észre vennéd mert olyat írnék amit nem teszel ki az ablakba.
2016. márc. 15. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!