Miért ilyenek a szüleim? Vélemény?
Ez eszméletlen bunkóság szerintem.....
Mikor szóltak a 7 órás busz miatt? Bár lényegtelen, lehetett volna annyi eszük, hogy mielőtt elindulsz, szólnak hogy x órára legyél itthon.
A másik is parasztság volt, simán szólhattak volna hogy korrep helyett ide gyere mert 'te is kellesz' vagy 'fontos'... akármi... de nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy csak tessék-lássék módon meg akartak ünnepelni, de direkt elintézték hogy ne legyél ott.
Az egyik válaszoló aki felháborodott meg nem tudom mit olvasott, nem focizni meg szórakozni ment a kérdező hanem tanulni...
Amúgy nem tudom mit csinálj... kérd el az ajándékokat, rendelje magadnak egy pizzát vagy valami sütit és vonulj be a szobádba. A pofám leszakad hogy milyen családok vannak.
Én megértem az első esetet. Arra számítottak, hogy hazamész és meglepnek, nem pedig a barátod családjával állsz le ünnepelni és késő estére keveredsz haza.
Igaz én máshogy csináltam volna. Szóltam volna, hogy lehetőleg érj haza normális időben, ha meg ez nem következik be kint hagytam volna a tortát felvágatlanul. Ünnepelni viszont nekem sem sok kedvem lett volna azután, hogy órákat vártam.
A 2. eset viszont határozottan szemétség volt.
Nehogy már a kérdezőt hibáztassátok. Normális szülő nem ünnepli meg a gyereke születésnapját az ünnepelt nélkül.
Sajnálom, hogy ilyen szülők jutottak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!