Szülők ti mit vesztek kamaszkori lázadásnak, hülyeségeknek?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit furcsa kérdés.. Csak anyum pl azt lázadásnak, hülyeségnek veszi hogy növesztem a hajamat, meg hogy csajozok... 15 éves vagyok..2016. febr. 29. 19:32
11/14 anonim válasza:
A hosszú haj tipikusan az :) Nálunk is 10. osztály elején majdnem a teljes osztály (mármint a fiúk) elkezdte növeszteni a haját. Az osztályfőnök csak végignézet rajtuk, majd valami olyasmit mondott, hogy látja elkezdődött a hajnövesztés nálunk is, ne aggódjunk ki fogjuk nőni. Igaza lett, kb az összes srác rövid hajjal érettségizett.
Amúgy ne parázz ezen. Mindenki kipróbál ilyeneket ennyi idősen. Én pl majdnem minden ujjamon hordtam egy gyűrűt és a táskámat telenyomtam kitűzővel, biztosítótűvel, gémkapoccsal és kb mindennel amit rá bírtam aggatni.
12/14 anonim válasza:
Én sosem növeszteném meg a hajam. 16/F
13/14 A kérdező kommentje:
Én is tele vagyok gyűrűkkel :D. De az osztályból senkinek nincsen hosszú haja viszont, bár még nekemse.. Szembe lógó, de hátra fésülöm
2016. márc. 1. 15:40
14/14 anonim válasza:
Kamaszkori lázadásnak azt tartom, amikor a tizenéves fiatal tudatosan szembe megy a családja vagy a társadalom által elfogadott értékrendnek. Például a család elvárja, hogy legkésőbb éjfélre hazaérjen a szombati buéiból és ő nem teszi, vagy a társadalom elvárja, hogy ne fetrengjen részegen az árokparton, de ő azért is megteszi. Jobb esetben ezek az extrém ellenállások lecsitulnak (esetleg elő sem jönnek ennyire szélsőságes formában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!