Túl reagálom, hogy nem lesznek a szülinapomon a szüleim?
Én ennyi idősen már inkább a barátaimmal ünnepeltem. Persze otthon is megköszöntöttek. De szerintem meg lehet ezt oldani, hogy vagy az utazás előtt vagy után megtartjátok a családdal.
Ezért nem haragudj a szüleidre. Azért nem olyan nagy dolog, hogy ehhez igazítsanak minden programot. Egy utazást sokszor nehéz összehozni, főleg, ha mindketten dolgoznak.
nem túlreagálod, hanem úlliheged...
honnan tudod, hogy mióta szervezik ezt az utat? honnan tudod, hogy a szüleidnek ez mekkora esemény? méghozzá nagyobb, mint a te szülinapod..azt honnan udod, hogy gondolnak-e rád, és kapsz e londoni ajándékot..
nyugodj le, majd legközelebb..nekik is van egy életük, ha nem zavar...
még túl fiatal vagy, de egyre több pofonba fogsz belefutni a barátaid által...a szüleidre mindig számíthatsz, még ha nem is látszik elsőre..
inkább tanulj.
Köszönöm azoknak akik normalisan tudtak válaszolni es nem vagyok a szüleimre mérges csak nem esett jol ennyi. Es tudom ez csak egy szülinap es nem vágtam le hisztit meg semmi.
És aki irta ,hogy tanuljak azt megnyugtaton ,hogy tanulok. A kerdesnek amugy sem volt semmi köze a tanuláshoz.
Engem is zavarna, sajnálom. :(
17 éves vagyok, de a születésnapom mindig is nagy esemény volt, az utóbbi időben elterjedt a "szülihét" is ... :Dd
hát azért fura, hogy nem esett le nekik, de azon is múlik, hogy eddig hogyan ünnepeltetek? fontos volt vagy nem? aznap vagy csúsztatva? igazából márc. 15. mindig szünnap, eddig mindig ünnepeltetek?
majd ha visszajöttek, azért lehetne szervezni egy kedves tortázást és elmondani, hogy milyen jó így együtt ünnepelni és örömmel vennéd, ha a 16. szülinapodat is együtt tudnátok ...hacsak nem akarsz majd addigra valami saját bulit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!