Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Túl reagálom, hogy nem lesznek...

Túl reagálom, hogy nem lesznek a szülinapomon a szüleim?

Figyelt kérdés
Most március elején leszek 15 és a szüleim pont azon a héten utaznak el Londoba (csak úgy nyaralni) és igazabol le sem esett nekik mostanaig h pont a szülinapomon nem lesznek itt. Annyit mondtak nem tudnak maskor menni engem lepasszolnak a nagyszülökhöz es ennyi. Nem kiabaltam csak szarul esett es rossz latni h a barataimat igy unneplik meg ugy nalam meg otthon se lesznek. Felfujom es igazabol nem jelent semmit h nem lesznek itt?
2016. febr. 27. 11:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Én átérzem, a gyerek éveim így teltek, szerintem nem reagálod túl. Nekem is nagyon rossz volt mindig, imádtam a dédinél meg a mamánál lenni, de sosem volt ünneplés, néha torta, de volt, hogy az sem, mert minek azt ünnepelni, és mindig csak a szülőket kellett köszönteni.
2016. febr. 27. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Én ennyi idősen már inkább a barátaimmal ünnepeltem. Persze otthon is megköszöntöttek. De szerintem meg lehet ezt oldani, hogy vagy az utazás előtt vagy után megtartjátok a családdal.

Ezért nem haragudj a szüleidre. Azért nem olyan nagy dolog, hogy ehhez igazítsanak minden programot. Egy utazást sokszor nehéz összehozni, főleg, ha mindketten dolgoznak.

2016. febr. 27. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem túlreagálod. Még ha a 18. lenne, megérteném. Nem dől össze a világ, ha egy héttel később ünnepeltek.
2016. febr. 27. 12:23
 4/11 anonim ***** válasza:
33%

nem túlreagálod, hanem úlliheged...

honnan tudod, hogy mióta szervezik ezt az utat? honnan tudod, hogy a szüleidnek ez mekkora esemény? méghozzá nagyobb, mint a te szülinapod..azt honnan udod, hogy gondolnak-e rád, és kapsz e londoni ajándékot..

nyugodj le, majd legközelebb..nekik is van egy életük, ha nem zavar...

még túl fiatal vagy, de egyre több pofonba fogsz belefutni a barátaid által...a szüleidre mindig számíthatsz, még ha nem is látszik elsőre..

inkább tanulj.

2016. febr. 27. 12:28
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Egyértelműen túl... Alapból nem tudom mi olyan nagy szám a születésnapban. Az enyémen már 3 éve csirkevágás van, vagyunk vagy 20-an, de senki nem köszönt fel. Na és akkor mivan?
2016. febr. 27. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Itt senki sem volt 15? Értem, hogy titeket már nem érdekel egy szülinap, de 15 évesen még számít. Ennek az lett volna a normális módja, hogy a kérdező szülei a foglaláskor rájönnek, hogy pont a gyerek szülinapjára akarnak foglalni Londonba és előre megbeszélik vele, hogy ez így fog alakulni, de megünnepeljük előtte/utána. Én megértem, hogy kiakadsz, hogy nem gondoltak rád. Próbáld jól érezni magad a nagyszüleiddel és szervezz valamit a barátaiddal is.
2016. febr. 27. 14:40
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik normalisan tudtak válaszolni es nem vagyok a szüleimre mérges csak nem esett jol ennyi. Es tudom ez csak egy szülinap es nem vágtam le hisztit meg semmi.

És aki irta ,hogy tanuljak azt megnyugtaton ,hogy tanulok. A kerdesnek amugy sem volt semmi köze a tanuláshoz.

2016. febr. 27. 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:
34%

Engem is zavarna, sajnálom. :(

17 éves vagyok, de a születésnapom mindig is nagy esemény volt, az utóbbi időben elterjedt a "szülihét" is ... :Dd

2016. febr. 27. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Anyám azt sem tudta szerintem, hogy mikor van a szülinapom. Soha , de soha nem kaptam, semmit, még annyit sem, hogy "boldogat". Ilyen is van sajnos...
2016. febr. 27. 16:59
 10/11 anonim ***** válasza:

hát azért fura, hogy nem esett le nekik, de azon is múlik, hogy eddig hogyan ünnepeltetek? fontos volt vagy nem? aznap vagy csúsztatva? igazából márc. 15. mindig szünnap, eddig mindig ünnepeltetek?

majd ha visszajöttek, azért lehetne szervezni egy kedves tortázást és elmondani, hogy milyen jó így együtt ünnepelni és örömmel vennéd, ha a 16. szülinapodat is együtt tudnátok ...hacsak nem akarsz majd addigra valami saját bulit:)

2016. febr. 27. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!