Miért kell rögtön a legrosszabbra gonolni? 13L
Elkezdtem fogyni olyan fél éve.(volt rajtam kb 30kg felesleg már csak a fele)Azóta anya folyton azzal jön hogy tuti éheztetem magam,meg fejezzem be mert ez nem tesz jót.Pedig soha nem éheztettem magam csak elkezdtem reggel tornázni,keesebbet ettem,és nem ittam üdítőket csak vizet és citromlevet.
Miért kell most arra gondolni,hogy éheztetm magam?23L
nagyon jó, hogy le akarsz fogyni! az már nem is a duci kategória, ami voltál. és olyan mennyiségű fölös zsírt cipelni nem csak egészségtelen, hanem tényleg megerőltető is
Anyukád - és szerintem a családod többi tagja se - vékony testalkatúak, és nem értik, hogy más miért akarna nem olyan lenni.
még azt is el tudom képzelni, hogy szerintük ez "genetikai", és lehet, hogy látva, hogy neked sikerül lefogynod, a maguk indokait látják megcáfolódni, és félnek, hogy nem tudják már mire fogni a maguk kövérségét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!