30évesen otthon gyakoroljak zongorámon koncertekre vagy költözzek el albérletbe ahol nem tudom a munkámat végezni de végre nem szekálnának a szüleim?
Akkor 30 éves életképtelen nő vagy.
Aki ennyit képes sírni és a semmire panaszkodni - mert legtöbbünknek nincs lakása, pénze, starthoz alapja - így ez alap, hogy nincs lakásra pénzed.
30 éves vagy! 30l Ez baromi sok ahhoz, hogy otthon picsogj és sajnáld magad, hogy brühühü piszkálnak és aláznak otthon.. Szégyen és gyalázat.
Ha van 2 állásod, ha tényleg szorgalmasan robotolsz akkor elég cink ha a fizetésed felét!! tenné ki az albi ára. Egy normális Pesten +rezsi 1 főre 100k,ami két állás és ekkora naponta ápolnivaló tehetség mellet ultragáz, hogy nem megy.
Persze, hogy unnak a szüleid, szerencsétlen vagy, rinyálsz, kapcsolatod sincs, unoka sincs, hasznod sincs.. Ők is szívesen élnének már kettecskén pihengetve. Te pedig állj a lábadra, mert a jellemgyenge embereket már az oviban sem komálják.. Hát még ilyen korban.
30 evessen 3 gyerek en volt sajat apberletem ferjem egy jo allasom es egy szuper hobbym
Szules nyakan elni barmilywn okbol eletkeptelenseg jele.
Hát én nem bírnék 30 évesen otthon lakni...
Na hogy a kérdésre is válaszoljak.
Elköltöznék... Nem te vagy az egyetlen aki albérletben lenne,mert nincs pénz saját lakásra.
Írtad hogy a szüleid szeretik ha zongorázol. Akkor heti pár alkalommal pár órára haza mennék gyakorolni.
Így mmégse anyádék nyakán vagy,de zongorázni is tudsz.
Felteszem amugy se 0-24 ben gyakoroltál.
Egy kicsit off lesz, bocs elore is.
Aki azt írta hogy vegyen szintetizátort az még életében nem látott zongorat...szintetizatort??? uramisten....ez kb olyan mintha a dobosnak azt mondanád hogy gyakoroljon fazekakon, mert az majdnem ugyanolyan...
ma 08.18as vagyok.
Még annyit,hogy albérletbe is viheted a zongorádat,de ILLIK szólni a szólni a lakóknak hogy te néha gyakorolni fogsz.
Ha nem egész nap,nem reggel korán vagy éjszaka csinálod nem fogja zavarni őket. Pláne ha jól is csinálod.
25,
a linkelt yamaha silent "szintetizátor", ami valójában teljes értékű zongora, odavág a legtöbb zongorának. Profi eszközről van szó.
Csak egy "bibi" van vele, hogy 7-8 millióba kerül. :D Ennyit meg nyilván nem tud az adni érte, aki még egy albérletet se bír kiköhögni.
Sajnos egyet kell értsek a többiekkel abban, hogy ebben az esetben egyértelműen el kellene költöznöd - az más kérdés, hogy NEM mennék vissza a szüleimhez gyakorolni, milyen már, hogy te nem kellesz, de a zongorajátékod bezzeg kellene:S
Abban is egyet kell értsek, hogy sok a kifogás, és a "sírás", ami arra utal, hogy önbizalom hiányos vagy (lehet, ezt kompenzálod a zenéléssel) és / vagy nem vagy elég gyakorlatias.
DE!
Azért abban nem értek egyet, hogy kapásból ismét a kapcsolatfüggést "ajánlják", és azt mondják, ha "Persze, hogy unnak a szüleid, szerencsétlen vagy, rinyálsz, kapcsolatod sincs, UNOKA SINCS, HASZNOD SINCS (22-es válaszoló)"
Egyrészt nem segítene a problémádon egy kapcsolat. Jó, látszatmegoldásnak megtenné, mert ketten könnyebb fenntartani egy lakást, és támaszkodhatnál valakire a szüleid helyett DE! épp a a bajod, hogy nem vagy elég önálló! Inkább azt kellene megtanulnod, hogyan boldogulj egyedül!!! A "kapcsolat, gyerek nélkül haszontalan vagy" megállapítást meg inkább nem kommentálom:(((
Lehet, hogy a munkára és arra kéne koncentrálni, hogy elmehess albiba. Vagy akár többet is költözhettek egy lakásba. Nem csak a saját lakás opció létezik.
Nem értem, miért a zongora a legnagyobb gondod. Ha jól értem, nem ez a munkád, nem ebből élsz. Ez egy hobbi. Gondolom, 30 éves korodra már kiderült volna, hogyha nagy tehetség lennél.
Gyerekes vagy. A zongorás álomban élsz. Miközben egy albiba nem tudsz elköltözni. Ezen változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!