Ti mit szólnátok, ha kiderülne, hogy az akit az anyádnak hittél, nem is az? Van itt valaki hasonló tapasztalattal?
Kérdező, szerintem teljesen igazad van, bár én azért nem egy szinten kezelném a "nővéredet" és az "anyádat"... azt ugyanis teljesen biztosnak látom, hogy nem a "nővéred" találta ki 15-16 évesen ezt az aljasságot, hanem az anyádnak hitt nagyanyád...szerintem ülj le a "nővéreddel" - de csak vele! - és beszéljétek át ezt az egész dolgot töviről hegyire, hogy hogyan is volt ez a dolog 16 évvel ezelőtt... mindent mondjon el, az igazságnak megfelelően. Tehát, hogy ő mit akart, és ki találta ki azt, ami végül is lett... Ne felejtsd el, ő akkor még csak annyi volt, mint most Te (sőt fél évvel kevesebb) ...
Szóval én vele rendezném a viszonyt - ha végre hajlandó teljesen őszinte lenni - az anyádnak hitt nagyanyáddal viszont valószínűleg semmiképpen se - főleg, ha kiderül, hogy ő erőltette anno ezt a helyzetet.
22:02
A dédnagyanyjához ment,ha jól sejtem.
Mégis, mikor kellett volna megmondani, hogy ki az igazi anyád? Már, ha nem szórakozásból lökted ide ezt a története.
Még most is játszod a durcást 16 évesen, holott, ha agyilag kissé felnőttebb lennél, nem haragszomrádot játszanál, hanem leülnétek és kibeszélnétek a helyzetet. Azt is, hogy téged hogyan érintett ez a hír.
Ha igaz a történeted, túl korán tudtad meg.Nem értél még meg hozzá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!