Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok, ha kiderülne...

Ti mit szólnátok, ha kiderülne, hogy az akit az anyádnak hittél, nem is az? Van itt valaki hasonló tapasztalattal?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a 32 éves nővérem hozott a világra, csak túl fiatal volt ( 16 éves) és nem tudott felnevelni. Én 16 éves vagyok és totál sokkolt a hír, bár fura volt, hogy nővérem sokszor úgy agódott meg babusgatott, mintha az anyám volna és mint kiderül, hogy az is. Akit anyámnak hittem az a nagyanyám, amikor megtudtam tök mérges lettem és még most is az vagyok, egyszerűen látni sem akarom egyiket se. Hazudott nekem mind a kettő, utálom őket, el is mentem otthonról nagyanyámékhoz, hívoganak de nem érdekel. Nem hiszem,hogy valaha is szóba szertnék állni velük, undorító amit csináltak. Két jellemtelen féreg.... ha nem buknak le, még most is hazudoznának tovább.
2016. febr. 19. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
ilyen nincs kicsi szívem :) egyrészt maga a jogi eljárás elképzelhetetlen, másrészt, milyen nagyanyádhoz mentél? :)
2016. febr. 19. 22:02
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, szerintem teljesen igazad van, bár én azért nem egy szinten kezelném a "nővéredet" és az "anyádat"... azt ugyanis teljesen biztosnak látom, hogy nem a "nővéred" találta ki 15-16 évesen ezt az aljasságot, hanem az anyádnak hitt nagyanyád...szerintem ülj le a "nővéreddel" - de csak vele! - és beszéljétek át ezt az egész dolgot töviről hegyire, hogy hogyan is volt ez a dolog 16 évvel ezelőtt... mindent mondjon el, az igazságnak megfelelően. Tehát, hogy ő mit akart, és ki találta ki azt, ami végül is lett... Ne felejtsd el, ő akkor még csak annyi volt, mint most Te (sőt fél évvel kevesebb) ...

Szóval én vele rendezném a viszonyt - ha végre hajlandó teljesen őszinte lenni - az anyádnak hitt nagyanyáddal viszont valószínűleg semmiképpen se - főleg, ha kiderül, hogy ő erőltette anno ezt a helyzetet.

2016. febr. 19. 22:07
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

22:02

A dédnagyanyjához ment,ha jól sejtem.

2016. febr. 19. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
42%

Mégis, mikor kellett volna megmondani, hogy ki az igazi anyád? Már, ha nem szórakozásból lökted ide ezt a története.

Még most is játszod a durcást 16 évesen, holott, ha agyilag kissé felnőttebb lennél, nem haragszomrádot játszanál, hanem leülnétek és kibeszélnétek a helyzetet. Azt is, hogy téged hogyan érintett ez a hír.

Ha igaz a történeted, túl korán tudtad meg.Nem értél még meg hozzá .

2016. febr. 19. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:
78%
#14, azt gondolom, hogy egy családon belüli hazudozáson nincs nagyon mit kibeszélni... lehet, hogy te megbocsájthatónak tartod, ha a családtagjaid komoly kérdésben hazudnak neked, az emberek többsége nem így van ezzel...
2016. febr. 19. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!