Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ez egy családban...

Normális ez egy családban vagy sem?

Figyelt kérdés
Az életemben egyszer követtem el egy hibát 10 évesen most 14 vagyok és a szüleim mindenért basztatnak. A példa kedvéért kimegyek a konyhába megpucolni egy mandarint erre rám ordítanak hogy jöjjek el onnan mert öcsém tanul pedig nem csináltam semmit, ha pedig vissza szólok hogy csak mandarint akarok pucolni akkor meg megint rámszólnak hogy ne merjek így beszélni a szüleimmel. De nekem ettől már ki van a ****om is. Néha a sírás fojtogat és már az életemből is elegem van. Segítsetek, de ne olyanokat mondjatok hogy ne csináljak semmit mert már azt sem érdemlik meg hogy viselkedjek meg hogy nyalizzak nekik.

2016. febr. 19. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves Szülők.

Akarják, hogy hazudjon a gyerekük?

Így fog hazudni a gyerekük.

De most komolyan. Ahogy előttem is leírták, egy gyerekkori hazugságot nem így kell lereagálni.

(Szabad tudnom, miben hazudtál?)

2016. febr. 19. 19:10
 12/14 anonim ***** válasza:
7%

Nem normális. Lehet hogy 10 évesen hazudtál de az már 4 éve volt! Menny ideig kellene már bűnhődnöd.

Én is hazudtam néha, engem olyankor iszonyúan elvertek szíjjal vagy pálcával,de azzal meg is bocsájtottak.

16 F

2016. febr. 19. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
11-esnek teljesen igaza van. Ez a hozzáállás meglehetősen kontraproduktív a hazugság-igazmondás témával kapcsolatban, csak azt érik el, hogy a gyerek nem bízik bennük és inkább nem mond igazat, minthogy kiadja a titkait vagy kevésbé nyilvános dolgait a szülőknek.
2016. febr. 20. 08:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Minden ember hazudik.

Még a felnőttek is.

Elég gáz,ha ezt egy felnőtt ember nem tudja felfogni.

Nem kell vállon veregetni ilyenkor a gyereket,de a hazugság a legkisebb "bűn",amit egy ember elkövethet.

Mások ennél ezerszer rosszabb dolgokat elkövetnek...

Az ilyen szigorral pont azt érik el,hogy a gyerek sosem mer majd őszintén közelíteni feléjük.Másnak fogják elmondani a gondjaikat...

2016. febr. 20. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!