Sosincs pénzünk, de apukám szerint ennyiből meg kellene tudnunk élni. Szerintetek?
Két főre 70-100 ezer az alapkiadásokra valóban elég. Nyilván nem lehet belőle luxusban élni, de az alapokra, főleg hogy neked ez csak a kajapénz, beosztható.
Ha viszont nem érzitek elégnek, akkor lehet kérni a gyerektartás emelését, vagy esetleg anyud kereshetne másik munkát, ha tud. Ennyit biztosan megkap mindenhol, de máshol talán még többet is.
Olvasgassatok ezt:
www.kiszamolo.hu
A vagyakat/igenyeket kell a lehetosegekhez igazitani elsosorban.
Én amióta rosszabbul állunk anyagilag, mindent feljegyzek (szó szerint). Ebből tudom, hogy mi vettem meg pluszba, feleslegesen.
Egy embertől sem lehet elvárni, hogy néha ne csábuljon el egy kávére, egy sütire, esetleg egy ruhára! Anyukádtól sem.
Nálunk két főre a havi kaja ált. 60e Ft, a rezsi ennél sokkal több. Anyukádnak esetleg van-e rendszeresen szedett gyógyszere, kontaktlencséje, szenvedélye (cigi, néha egy-egy lottó), amire nem gondoltok?
Ezen kívül mindig van névnap, szülinap, vendégek jönnek, mi megyünk stb. Szóval, minden emészti a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!