Szülők, ti mit tennétek, ha életveszélyesen megfenyegetnék a fiatokat?
Én:Ha lenne Fiam akkor biztos nem teszem azt (mint 8-as mondta) hogy büszke leszek rá, mert igen is meg kell büntetni, nem durván, de meg kell, és beszélni is kell vele persze, a férjnek meg azt mondanám hogy "a Te drágalátos feleséged sem különb mint az én fiam, előbb a kis k**va feleséged ásd el, utána a fiam"
ennyi kb
Én, első körben, nagyon letolnám a fiam. Tanulja meg, férjes nővel, csak nagyon diszkréten szabad kapcsolatot teremteni. Úgy, mint sokan mások csinálják. Ne derüljön ki.
A férjet meg nem értem. A neje, az a párja és nem a rabszolgája. Valószínű, a neje tudja, hogy férjnél van, tehát nem illene más ágyába bújni, legalább is, ha megteszi, maradjon kettőjük között. Mivel meg tette, ha nem ezzel a 17 éves sráccal jön össze, akkor mással. Az is kérdés, miért tette meg a nő, milyen a párjával a viszonyuk. Minden esetre, a férjnek inkább át kéne gondolni, jó-é neki ez a kapcsolat és nem ordítozni, mint egy fába szorult féreg.
Elmondanam a hulyenek, fiam nem.megeroszakolta feleseget....
Rendorsegi ugyet csinalnek vagy en vedenem meg egy ket figyelmezteto mozdulattal de en fiam 17 evesen papirkutyat csinalna nem harcmuveszeteket tanult emberekbol ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!