Ti mit szólnátok ahhoz, ha megtudnátok, hogy egy lány és az apukája együtt alszanak?
Figyelt kérdés
20 éves a lány. Nincs komolyabb oka, betegség vagy ilyesmi. Szerintetek ez egészséges vagy elfogadható? Vagy esetleg furcsálnátok?2016. febr. 15. 19:12
21/25 anonim válasza:
Én nagyon régóta nem alszom a szüleimmel egy ágyban, kicsi koromban is csak 2 ok volt erre, ha beteg voltam, és akkor anyukám vett gondjaiba, vagy amikor anyai nagyszüleimnél voltunk, és az egyik szoba hidegebb a többinél, akkor kinyitották a nagy ágyat. De abból is kivontam magam, amint lehetett, mert mindig az ágy legszélére szorultam, illetve anyukám horkol, apám meg hangosan szuszog álmában, és nem tudtam aludni. Úgyhogy inkább dupla paplannal átmentem a másik (hideg) szobába.
22/25 anonim válasza:
túl van ez nagyon lihegve.
semmit nem kell szólni
23/25 anonim válasza:
Furcsállnám,de nem különösebben érdekel .
Mondjuk számomra érthetetlen,hogy egy 20 éves lány miért alszik a szüleivel,hacsak nem hely hiány miatt ..
24/25 anonim válasza:
Két dolog hiánya miatt aludhat külön.
Hej hiány miatt, vagy
Hitler hiány miatt.
25/25 Quatermain válasza:
Nem normális, és hogy ha ez az amire gondolok, akkor bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!