Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok ahhoz, ha...

Ti mit szólnátok ahhoz, ha megtudnátok, hogy egy lány és az apukája együtt alszanak?

Figyelt kérdés
20 éves a lány. Nincs komolyabb oka, betegség vagy ilyesmi. Szerintetek ez egészséges vagy elfogadható? Vagy esetleg furcsálnátok?
2016. febr. 15. 19:12
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
0%

nem elfogadható.

ha a környezetemben ilyet tudnék,nagy patáliát csapnék !

2016. febr. 15. 20:47
 12/25 anonim ***** válasza:
#11:Mégis miért?
2016. febr. 15. 20:48
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
#11 "ha a környezetemben ilyet tudnék,nagy patáliát csapnék !" - és szerinted kit érdekelne a patáliázásod?
2016. febr. 15. 20:50
 14/25 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, nem gondolom, hogy közöm lenne ahhoz, hogy mások hogyan alszanak. Magánügy.
2016. febr. 15. 20:51
 15/25 anonim válasza:
44%

jó-jó valószínűleg senkit.

de az én világomba az nem fér bele.

11-es voltam

2016. febr. 15. 20:54
 16/25 DuplaKV ***** válasza:
Hát, ha anyagi okokból egy minigarzonban laknak, akkor még határeset, különben szerintem nem normális, dehát nem a mi dolgunk ezt megítélni.
2016. febr. 15. 23:24
 17/25 anonim ***** válasza:

Azért attól is függ, hogy kell érteni az együtt alvást.

Ha néha előfordul, és a lány az ágy egyik végében alszik, az apuka a másikban, akkor szerintem nem sok kivetni való van a dologban, főleg ha jó kapcsolat van kettejük között. Nem hiszem, hogy rögtön rosszra kéne gondolni.

Ha rendszeres, akkor igaz, már furcsa lenne számomra, de miért is kéne bárkinek elfogadnia? Magánügy.

22N

2016. febr. 16. 00:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Egy ágyban vagy egy szobában?
2016. febr. 16. 11:01
 19/25 anonim válasza:
49%
Jézusom ! Ennyire unatkoznak egyesek, hogy már nem tudnak mibe belekötni. Én is sokáig a szüleimmel aludtam. Sokszor 17 évesen is. Molesztálásról szó sem volt soha. Vannak, akik jobban igénylik a szülők közelségét, hiába nem normális ez egyeseknek. Férjem egyébként ázsiai és ő sem lát ebben kivetnivalót. Náluk ez szokványos. Természetesen itt sincs szó molesztálásról. Mi is a kislányunkal alszunk. Sokkal nyugodtabb azóta és nem kell fel, hogy bepisilt vagy rosszat álmodott. Felmerül bennem a kérdés, hogy honnan tudod ki kivel alszik. Na ez a beteges már ne is haragudj. Mindenki törődjön a saját dolgával.
2016. febr. 16. 11:53
 20/25 anonim ***** válasza:
50%

Én rendszeresen a fiammal alszom. Megisszoktam ölelgetni meg puszilgatni de annyira nincs oda ezekért :D Remélem nem tartanak azért pedofilnak...

Jah egyébként ő még csak 1 éves :D Azért gondolom 20 évesen majd nem akar az anyjával egy ágyban aludni :) De ha apámra gondolok és hogy aludnék e vele egy ágyban akkor igen. Semmi furcsaságot nem találnék benne. Persze nem ölelnem át meg ilyenek, csak simán aludnánk az ágy két oldalán, de ebben semmi furát nem látok. Kicsit túlzásba esnek má néha az emberek és mindenbe rosszat látnak bele.

2016. febr. 16. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!