Ciki, ha valaki a nagynénjével egyidős, a kistestvére meg jóval kisebb, mint a saját gyereke?
Ismerösömnek 5 gyermeke van, és 1 unokája! Az unoka kb 10 hónappal fiatalabb mint a legkisebb gyermeke.. ő
dolguk..de nekem ez nem jön be :D De kinek mi
"nekem ez nem jön be"
Úgy beszélsz erről a jelenségről, mint valami ruháról vagy frizuráról. Az emberek többsége nem divatból alapít családot és valószínű nem szándékosan matekozza ki, hány év legyen a gyerekek közt a rokonságban.
Mivel késői gyerek vagyok, tesóméknál meg korán jött a baba, unokahúgom 7 évvel fiatalabb, mint én. Mindenki a húgomnak nézi.
Nem ciki, ne foglalkozz a pletykákkal :)
"Úgy beszélsz erről a jelenségről, mint valami ruháról vagy frizuráról. Az emberek többsége nem divatból alapít családot és valószínű nem szándékosan matekozza ki, hány év legyen a gyerekek közt a rokonságban."
Akkor sem tetszik,most nem tudom h kellene leírnom!Nem tartom cikinek mert ő dolguk,de akkor sem "jön" be nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!