Érdemes elmondani a szüleimnek, hogy biszexuális vagyok (lány), amíg úgysincsen barátnőm? Vagy jó lenne, ha már most, előre elmondanám, és akkor nem azzal kéne rögtön kezdeni, hogy barátnőm van? (17/L)
[+1 kérdés: ha erre jártok, biszexek, melegek, leszbikusok, ti hány évesen, milyen helyzetben mondtátok el a szüleiteknek, és mit reagáltak? (ez már inkább csak kíváncsiság, a kérdéshez nem sok köze van, tudom :) )]
Szülőktől is kérdezem a fő kérdést, ti melyik esetnek "örülnétek" jobban, ha még most, vagy csak ha már éles a helyzet?
Én azt kívánom, bárcsak ne mondtam volna el a szüleimnek, hogy leszbikus vagyok. Anyám nem fogadta valami jól.
Szerintem próbáld meg kipuhatolni, hogy állnak a szüleid ehhez a témához, és ha nem homofóbok, vagy keresztények, akkor nagy valószínűséggel nem lesz baj.
Kinövés: igen, van, akinél elmúlnak a tizenéveskori útkeresésekés a heteró oldalon kötnek végül ki, de nem mindenki ilyen.
szóval ne hülyézze le egyik oldal sem a másikat, mert van, akinél így, van, akinél úgy alakul a dolog.
Kérdező: szerintem ne mondd el, fölösleges - ha lesz valaki, majd akkor.
Ha a szüleid nem nyitottak és "általánosságban" elmondod, hogy a lányok (is) érdekelnek, akkor mindenféle (számukra) rosszat belegondolnak a dologba.
De ha azt mondod, hogy "anya, itt egy a kedves, aranyos, szép lány és én beleszerettem" akkor látják a lányt és nem fognak mindenfélét beleképzelni, hogy majd rossz társaságba keveredsz, meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!