Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem tudja elfogadni a...

Apám nem tudja elfogadni a vőlegényem foglalkozását, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Júniusban lesz az esküvőnk. De én már közel állok,hogy ne hívjam el az esküvőnkre,mert nem akarom hogy elrontsa a pikírt,alázó megjegyzéseivel.

Könyvelő a vőlegényem egyébként. Rendes,becsületes ember. De ő azt akarja minimum agysebész legyen!

Ma tett egy nagyon bántó megjegyzést,hogy "ok eljövök az esküvőtökre,még nászajándékot is viszek! (pfff....milyen gáláns!),de utána hanyagoljuk a találkozásokat. Ezt igy. Mert "csak" könyvelő. Akkor inkább ne jöjjön az esküvőre sem,nincs szükség arra,hogy elrontsa mindenki hangulatát,meg nekem életem nagy napját...

2016. febr. 5. 14:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
91%

Utolso, ez teny es valo, de itt most nem ez a tema.

Kerdeo, az apad egy verbunko. En nem hivnam igy meg, de megertem, hogy vacillalsz, ez igy egy nehez kerdes. Anyukaddal amugy mi a helyzet? O hogy viszonyul ehhez az egeszhez?

2016. febr. 5. 22:28
 32/40 anonim ***** válasza:
85%
En is epitesz vagyok, a ferjem meg asztalos. Szerintem apad engem felkoncolba.
2016. febr. 6. 07:02
 33/40 anonim ***** válasza:
56%

Apád már régen NEM mérnök.

A jelenlegi foglalkozása: NYUGDÍJAS !!

2016. febr. 6. 19:22
 34/40 anonim ***** válasza:
61%
Na jó, azért ha valaki mérnöki állásból ment nyugdíjba, az nem ugyanaz, mint ha utcaseprőiből, nem csoda, ha nem szereti a mindenkit egy kalap alá vevő "nyugdíjas" megszólítást. De egy könyvelőt nincs joga lenéznie.
2016. febr. 6. 21:45
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senkit nincs joga lenézni, aki tisztességes ember. Nekem volt ilyen nagyképű rokonom, aki az ismeretségeivel is felvágott...mondanom se kell hányan mentek el a temetésére.

Hanyagolnám egy időre az öreget, mert ez így nem elfogadott ahogy viselkedik. Legalább egy kicsit elgondolkodna magán.

Csak azon csodálkozom, hogy miért kell ilyen bunkó embereknek kinyalni a seggét is. Magára hagynám egy időre, és véletlenül se hívnám el az esküvőmre. Aztán amint rájött arra, hogy a többi ember nélkül sehol nem lenne, akkor állnék szóba vele újra. Megkérdezném tőle azt még, hogy milyen jogon ítélkezik mások felett? Mégis kinek képzeli magát?

Pszichikailag kicsit "megkínoznám".

2016. febr. 7. 16:48
 36/40 anonim ***** válasza:
El se hívnám, és nem is beszélnék vele többet.
2016. febr. 7. 22:37
 37/40 anonim ***** válasza:

Micsoda sznob hulye venember az apad te szegeny;-(((

en nem engednem oda az eskuvore mert el fogja rontani eleted egyik legszebb es legjelentosebb napjat.

2016. márc. 25. 10:02
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, utolso vagyok:

mondok egy vicces peldat (sajnos az anyam ezert nem olyan vicces a dolog)

a ferje dr. cimmel rendelkezett mert egy bizonyos tudomanyok doktora , meg kandidatus meg lofule volt . meghalt mar.

A pasi maga csak hivatalos helyeken mutatkozott be ugy hogy mondta a dr -t is.

anyam most ugy irja a nevet hogy ozv. DR. lo belane.

neki fontosabb volt a doktori cim mint annak akie a cim volt. sznobizmus netovabbja;-((((

2016. márc. 25. 10:05
 39/40 anonim ***** válasza:
ja, ilyet én is sokszor látok, hogy aki saját maga nem használja a doktori címét, a felesége annak is használni szokta :D
2016. márc. 25. 18:11
 40/40 anonim ***** válasza:
Na mi lett a vége?
2016. szept. 14. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!