Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti megbocsátanátok?

Szülők! Ti megbocsátanátok?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és belenyúltam apu pénztárcájába, mert nem adott pénzt fájdalomcsillapítóra. Kértem előtte pénzt de valamiért nem adott, nem indokolta. De végül nem vettem ki semmit a tárcájából. És be is vallottam neki, rögtön utána. Ti megbocsátanátok?
2016. febr. 4. 14:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#9: " Főleg az önző anyáddal szemben!"

Ne bujtogasd a kérdezőt, nem ismered az anyját. Valószínűleg a kislány már füllentett dolgokban.

Persze, hogy nem haragudnék, és értékelném az őszinteséged.

A kérdés, ami felmerül, Anyukád miért nem adott neked pénzt, miért nem hitt neked. Ne a felbújtókra hallgass, hanem próbálj meg jobb kapcsolatot anyukáddal. Persze, ő a felnőtt, sokkal jobban felelős érte, de te is próbáld.

AZt nem írtad, anyud mit reagált, pedig fontos lenne tudni. Normális szülő értékelné az őszinteségedet, és elgondolkozna azon, mit rontott el.

Arról sem írtál, minek kellett a fájdalomcsillapító, ami ugye átlag háztartásban azért van. Nem mindegy, hogy valós rosszullét miatt, és sajnos a mai világban sok hódolnak a gyógyszer+alkohol kombónak. Kevés a részlet, de valószínűleg azért, mert jóhiszemű vagy.

Ha valóban csak annyi a történet, mint a kérdés, akkor rettentően szégyellném magam, hogy a lányom nem bízik meg bennem.

2016. febr. 4. 18:25
 12/22 A kérdező kommentje:
A fájdalomcsillapító fejfájásra kell.. És nem arról van szó, hogy nem engedhetjük meg magunknak, a család meglehetősen jó anyagi helyzetben van. Anyukámat nem különösebben érdekli az ügy. Igen, igaz hogy füllentettem már, de soha nem fontos dolgokban, hanem csak apróságokban, ami nem befolyásol semmit. De a szüleim mindent túldramatizálnak, de komolyan mindent, szóval ezt is.. Nem bíznak bennem, de olyan szinten, hogy beleolvasnak a naplómba, a levelezéseimbe, szóval én sem bízok bennük. Arról nem is beszélve, hogy pár hete az én pénztárcámban turkáltak, és el is vették a pénzem, hogy ne költsek felesleges dolgokra. Ha nem veszik el a pénzem, nyilvánvalóan én sem próbálkozom hasonlóval.
2016. febr. 4. 19:01
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

Öszinte lánynak tűnsz, sajnálom, hogy ez történt veled. És bocsi a negatív dolgokért, de ismeretleneknek felmerül. Neked hiszek. Anyudék szeretnek, de indokolatlanul kontrollálnak, és erre nincs semmi ötletem. A naplódat ne füzetbe írd, hanem a gépeden.

Ln is írtam, még analóg, de meg vannak a füzetek 15 év után is. Nem tudom, belenéztek-e, de célzás soha nme volt rá.

2016. febr. 4. 19:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Mi volt a sok "felesleges" költés? Ha a szekrényed oldala szakad ki a cuccoktól, az igen, de ha pár kozmetikai cucc, az belefér 16 évesen, egy felnövő lánytól, mert érdekli.
2016. febr. 4. 19:32
 15/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs sok cuccom, és igen, max kozmetikumokat veszek... Nem tudom a gépemen sem írni, mert elvették, a telefonomat is csak ritkán kapom vissza...
2016. febr. 4. 20:08
 16/22 anonim ***** válasza:
61%
Sose értettem az ilyen i.dióta szülőket, már bocs, kérdező, de i.dióták. Ne érezd magad rosszul.
2016. febr. 4. 21:01
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Anyukádnak kellett volna adnia pénzt fájdalomcsillapítóra, de azért nem nyúlhattál volna a tárcájába. Ilyenért engem nagyon elvernének szíjjal vagy pálcával.

16 F

2016. febr. 4. 22:38
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

"Ilyenért engem nagyon elvernének szíjjal vagy pálcával. "

Nem tudom, komolyan írod-e, de ilyent senki nem tehet senkivel. Szülő sem a gyerekkel.

2016. febr. 4. 22:42
 19/22 anonim ***** válasza:
7%

17. vagyok. Komolyan írtam, ha anyám pénztárcájában turkálnék nagyon nagy verést kapnék érte. Meg is érdemelném.

16 F

2016. febr. 4. 23:20
 20/22 anonim ***** válasza:
72%
Nos, valszeg elkövettél pár dolgot már. Magad is beismered, amit lehet szorozni.
2016. febr. 5. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!