Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudom, hogy nem szólhatok...

Tudom, hogy nem szólhatok bele, de lehet, hogy tönkremegy az élete. Mit lehet csinálni? A férjemnek vagy nekem van igaza?

Figyelt kérdés

Fiam érettségi után, 18 évesen kiment Ausztriába tanulni (másfél éve). Ott egy lakóközösségbe költözött, összesen 5-en laktak együtt egy lakásban, különböző korúak. Az egyik nővel szorosabb barátságot alakított ki, csak ő volt rajta kívül magyar, fél év alatt egymásba szerettek, a nő talált egy jól fizető állást, és különköltöztek egy másik albérletbe, ahol már csak ők 2-en éltek. Velünk telefonon és facebookon tartotta a kapcsolatot, hazautazni nem akart, beszámolt mindenről, ami történt, a hölgyről is elmondott mindent, bár soha nem láttuk, facebookon se volt fenn.

Aztán a születésnapjára hazajött idén januárban 1 hétre, elhozta a hölgyet is. Mi mindvégig azt hittük, hogy mindent tudunk, amit kell a gyerekünkről és erről a hölgyről is. Mikor hazajöttek, kiderült, hogy ez sajnos nem így van. Mikor megjöttek 5-én, és megláttuk őket, én majdnem elájultam. A "lány", akiről a gyerek beszélt, annyi idősnek nézett ki, mint én, mikor rákérdeztem, mondta, hogy 42 éves. A fiam 20. De a legelső, amit észrevettem és még jobban sokkolt az, hogy terhes is, jó nagy hasa volt, mondták, hogy 7 és fél hónapos. Ebből a hazalátogatásból egy nagy veszekedés lett, pontosabban csak én veszekedtem, ők csak magyarázkodtak, hogy mennyire szeretik egymást. Később ezt megbántam, elnézést kértem tőlük, de nagyon ideges voltam, sírtam is, mert szerintem tönkretette az egész életét. Egy lassan öregedő korba lépő nővel mit fog kezdeni 20 évesen egy gyerekkel együtt? A férjem csak gratulált nekik a kapcsolatukhoz, a babához, meg "milyen gyönyörű, gondoskodó nő", kérdezgette, hogy mikor házasodnak össze. Szerinte ez a kapcsolat jó, mert az a nő egy biztos támasz lehet az amúgy is önállótlan gyerekünknek, és örül, hogy ennyire boldognak még soha nem látta. Én meg ennek csak a rossz következményeit látom. Mi lesz ebből? A gyereknek teljesen elment az esze, ő meg csak azt tudja mondani, hogy mennyire szereti a párját, és boldog, hogy apa lehet. Én elnézést kértem tőle, mert ha ő ennek örül, annak én is tudok, de félek ettől. Valójában nem a születésnapja miatt jöttek haza, hanem mert közölni akarták ezt az egészet, utána hazamentek, azt se mondták meg, hogy tervezik az életüket.

2016. febr. 3. 21:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
58%
Én őszintén szólva nem örülnék, mert ez nem lesz egy túl stabil kapcsolat, és jobban örülnék, ha az unokám stabil kapcsolatban nőhetne fel. De még mindig jobb, mint ha a lányom jönne össze idősebb palival, mert a bántalmazó kapcsolatok fele úgy kezdődik, egy nő meg inkább gondoskodóan bánik a fiatalabb férfival.
2016. febr. 4. 05:06
 22/32 anonim ***** válasza:
41%

Úristen! Az anyja hibája, hogy a fia elszúrta az életét? Ez komoly? Akkor a börtönökben anyáknak kellene ülniük, nem a fiúknak!

És mi van ha a tapasztalatával, a szexszel és a jól fizető állásával fogta meg a fiút? És az események idáig sodródtak. Nem hiszem, hogy tudatosan vállaltak babát!

Beteges, ha egy 40 éves nő a férfit látja egy 20 években. Hányok tőle. Orvoshoz kéne mennie, pedofil állat!

Ennek a kapcsolatnak vége lesz. Minél előbb, annál jobb mindenkinek. Akkor a 42 éves is találhat egy hozzáillő 64 éves vén kecskét!

Féljen is a fiú az anyjától, van rá oka. Alaposan elcseszte, és a kérdező is fog szívni rendesen a kisfia butasága miatt.

Nincs miért bocsánatot kérned!

2016. febr. 4. 05:40
 23/32 anonim ***** válasza:
74%
Persze most még boldog és szép, hogy legalább talált valamit. A necces az lesz, mikor 30X évesen egy 60 éves néni mellett fog nevelni egy tinédzsert. A kapcsolat lehet megsínyli, hiszen akkor neki épp 20-on éves lányokkal kellene lennie, szétmennek majd és rájön, hogy a legszebb éveit mikor az ember megtanulni csajozni, kapcsolatokat építeni, kapcsolatokban lavírozni, már elvesztette egy anyja korú nő mellett. 30X éves nekiállni megtanulni ezeket ilyen háttér storyval pedig nem egyszerű.
2016. febr. 4. 07:49
 24/32 anonim ***** válasza:
84%

Èn úgy gondolom,hogy okkal nem mondta el a korát+hogy terhes.Nyilván ismer tèged.

Nèzd,èn se tartom helyesnek,de valóban felnőtt ember,nincs jogod beleszólni.Szerintem ha normális kapcsolatot alakítottál volna ki vele az èvek során,akkor nem titkolta volna ennyi ideig,hogy apa lesz.

Sőt,nekem olyan èrzèsem is van,hogy a fèrjed tudott róla már (a fiú elmondhatta neki).

2016. febr. 4. 08:22
 25/32 anonim ***** válasza:
72%

Nyilván sokkolt, hogy nem készítettek fel rá, de gyanítom, hogy a fiadnak is megvolt rá az oka. Manapság egy 40-es nő nem öreg, én is lélekben 20 vagyok :-)

Nyelsz egyet, és példát veszel a férjedről, aki igenis jól kezelte a helyzetet. Ha azt látja a fiad, hogy beleszólsz az életébe, azzal végleg elveszítheted. Szereti a nőt, azért mert Te pampogsz neki, attól Ő még egy teljesen más érzelmi helyzetben van, tehát egyik fülén be, másikon ki, amit mondasz. Tudom, mert én is csináltam hülyeséget, csak nekem az ex volt idősebb pasi, és ma már nem tenném, de tanultam a saját hibámból. Mindenkinek hoz valamit az élet, pont azért, hogy tanuljon belőle.

Lesz egy szép unokád, vele foglalkozz, amennyire tudsz, lépj túl rajta. Az ő életük!

2016. febr. 4. 08:39
 26/32 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem mindannyian sejtjük, hogy egy 35 éves férfi majd nem feltétlen fog egy 57 éves nő mellett maradni.

Minden esetre ezzel most nem lehet mit csinálni. Mindketten felnőttek.

Majd csak alakul valahogy. Persze ez egy szülőnek kevés, de egyszerűen nem lehet mit csinálni.

A fiad fiatal, nem vagyok benne biztos, hogy ezzel tönkre megy az egész élete!

2016. febr. 4. 09:21
 27/32 anonim ***** válasza:
39%

sokan írják, hogy egy negyvenes nő nem öreg, meg valaki írta ő is lélekben 20... Na lélekben ont passzolhatnak a kérdező fia meg a nő is.

Amúgy meg elég gyakori, hogy idősödő, el nem kelt nők huszonéveseket tesznek apává. Ez mindig is volt. Amúgy ha lélekben passzolnak, és mivel a közös gyerek is megvalósult, ez lehet ám tartós kapcsolat.

ennek ellenére, én se tudom mit lehet tenni. most ez. majd lesz ami lesz. unoka lesz, nyilván elfogadnám. Gyerekem támogatnám. ennyi. Igyekeznél minél jobban megismerni a hölgyet. Szóval esélyt adni. jobb ötletem nem lenne, mert minden helyzetből a legjobbat. a kapcsolatukon semmiképp se izgulnék. az nem az én dolgom, két felnőtt ember. Ha egy 20 éves lányról lenne szó se az én dolgom lenne. ezt szülőként el kell fogadni.

2016. febr. 4. 09:37
 28/32 anonim ***** válasza:
49%
Bizony ám,egy 42 éves nő,elég öreg egy 20 éves sráchoz,meg ahoz is gyereket szüljön.Semmi köze nincs ennek a neveléshez.Egy pasi vagy egy nő,remekül eltud távolítani bárkit a családjától,ha az olyan szerelmes kettöig nem lát.Marhára nem örülnék ennek én sem.De majd a fiad is beérik.Aztán rájön igazad volt.Csinálni nem tudsz semmit,várd ki a végét.Bármi történhet...De a fiad elöbb utobb haza talál farkát behuzva
2016. febr. 4. 10:31
 29/32 anonim ***** válasza:
70%

Ott a gond,hogy nem avatott bele ebbe már az elején. Nem lehet/lehetett valami jó a kapcsolatotok ha titkolózott előtted/előtettek .

Másik dolog 18 éves felnőtt emberről van szó, had döntse el Ő hogy kivel kezd ki,kivel van együtt..nem neked kell szeretni a nőt,hanem neki!

2016. febr. 4. 11:03
 30/32 anonim ***** válasza:
7%

Erdekes a barátnõ eddig nem is volt férjnél?Nincs is gyereke? Mindenesetre szemétség tõle,hogy elcsábitott egy 20 éves srácot.

Végeredményben a nõ tartja el a fiadat, a pénzzel fogta meg.

2016. febr. 4. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!