Kaptam egy lehetőséget arra, hogy csatlakozzak egy " életmód-váltó" programba. Azt, hogy menni akarok edzeni tudja, ahogy azt is, hogy nagyon szeretnék fogyni. Ráadásul ez a lehetőség most nagyon jó árban is van, és tudom, hogy lenne erőm és motivációm végigcsinálni (arról, hogy mi ez a motiváció, anyának nem tudok beszélni). Amikor mondtam neki, azt mondta,oké, menjek, de ő kifizetni nem fogja, mert szerinte ez nem szükséges és úgysem csinálnám végig. Megtakarított pénzem nincs, mástól nem tudok most kérni, szóval muszáj lenne őt rábeszélni.
Szia! Probald meg gyozkodni h ez nagyon fontos neked es szeretned ha tamogatna, de havan olyan megoldas ami olcsobb az miert nem jo ?
2016. jan. 30. 12:02
2/16 anonim válasza:
a legtöbb ilyen program csak arra jó hogy lehúzanak rólad pénzt ha akarsz változtatni magadtol is tudsz futni edzeni ingyen is tudsz a taplárkozásra meg figyelj oda
2016. jan. 30. 12:09
3/16 anonim válasza:
Tele van az internet ingyenes videókkal, anyagokkkal, amiket lehetne használni. Ha valóban olyan nagyon lenne motivációd, rég megoldottad volna.
2016. jan. 30. 12:13
4/16 anonim válasza:
A harmadiknak igaza van, viszont ha jól értem ez ilyen társaságban levős dolog. Egyedül nem megy ez olyan könnyen. Számomra is megfelelőbb lenne egy társaságban, programmal lenni. Nem azért mert nincs akaraterőm, hanem ők segitenek annak megtartásában és visszaigazolják, ha valamit jól csinálok.
És egyedül edzeni. Egy folyamatosan rosszul végzett gyakorlat is megpecsételheti a jövőnket. Ezt a személyi edzőm mondta még 2 éve..
2016. jan. 30. 12:16
5/16 A kérdező kommentje:
Ár-érték arányban messze ez a legjobb lehetőség most. Persze meg tudnám tenni azt is, hogy megveszem a bérletet 3-4 hetente, de az messze többe kerülne már két hónap után,mint ez a program. Azzal, aki csinálja, edzettem már együtt, szóval tudom,hogy ez nem a lehúzós dolog lesz. Itthon edzeni a család miatt nem tudok.
2016. jan. 30. 12:18
6/16 anonim válasza:
Lehet, anyukádnak sincs rá pénze. Amúgy ezek a programok semmi extra dolgoz nem tartalmaznak, csak egy pszichikai nyomást. Ha ellenőriznek, akkor akarsz teljesíteni.
De ezt magad is tudod, ha elkötelezett vagy, és belülről akarod a változást, és nem külső nyomásra.
Minden tudni való fent van a neten. Egy kamaszlánynak nem drasztikus dolgokra van szüksége, hanem nagyjából egészséges táplálkozásra és sportra.
A fogyáshoz az egyik legjobb dolog a futás, és senki nem tud helyetted futni, akkor sem, ha vagyonokat adsz ki rá.
2016. jan. 30. 12:21
7/16 anonim válasza:
Neked kell érezned, hogy milyen az anyagi helyzetetek. Ha ez reálisan belefér a családi költségvetésbe, akkor érvelj, ha viszont nem, akkor ne erőltesd.
2016. jan. 30. 12:23
8/16 anonim válasza:
Ülj le vele és érveld meg úgy, ahogy itt tetted. És vizsgáld felül: tényleg belefér-e a keretbe. Mert lehet, hogy inkább az az akadály.
2016. jan. 30. 12:26
9/16 anonim válasza:
" Itthon edzeni a család miatt nem tudok."
Ne mondd :)
Erősírésnek nem kellenek drága súlyzók, ásványvizes palack feltöltve megfelel. Van fél kilós, kilós..... 2 és fél kilós. Futni lehet bárhol.
Mondjam még, a fekvőtámasz rettentő hatásos, semmi eszközszükséglete nincs. Nyújtó gyakorlatokat is végezhetsz.
Lábat is tudsz edzeni eszköz nélkül, féllábas guggolással. Alakformálásra tökéletes, és gondolom, nem "erőember" akarsz lenni, hanem csak izmos alkatot elérni.
2016. jan. 30. 12:27
10/16 anonim válasza:
Lemész egy konditerembe bakker... Ez innentől tipikus tini rinyálás meg anyuveddmeg. Tarhálnál nyilván nem kevés pénzt ahelyett, hogy diákmunkáznál pl. hétvégén 1-1 napot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!