Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A kamasz fiúknak mindent meg...

A kamasz fiúknak mindent meg kell adni (Iphone, nyáron fesztivál bérlet, jó ruhákra pénz) csak hogy ne lázadjon és tanuljon rendesen? Ez a megoldás?

Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 16:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Magának tanul. A lázadás alatt mit értesz?
2016. jan. 26. 21:14
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Újra itt vagyok a kritikán aluli helyesírásommal. Igen lehet nem szidtak eléggé mert a helyesírás nem az erősségem vagy igen mert bármikor tervezek javítom bármilyen áramkört? Ez a fajta be skatulyázás hátráltatja igazán az embereket. Bírom az ilyen nyelvtani nácikat csak kiváncsi lennék mit csinálsz ha véletlenül el írsz valamit.. Egyébként pedig 16éves kortol a legtöbb diákmunkát el lehet végezni mindenkinek jobban esik az a dolog amiért ő dolgozott meg. Jutalmazni lehet de ha arra is tudod bíztatni, hogy valósítsa meg ön magát es dolgozzon meg azért amire szüksége van szerintem sokkal jobb értékrendel es kitartassal indul neki a jövőnek.
2016. jan. 27. 00:01
 13/18 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudsz helyesen írni? Nem is akarsz! Nem tudom milyen böngészőt használsz, de nagy részük jelzi a helyesírási hibákat. Ha meg nem, találsz számtalan online helyesírás ellenőrző oldalt. Fogalmazni sem tudsz, de az csak egy dolog. Azzal, hogy te áramköröket javítasz, kit érdekel? Törököt fogtál, mert én is értek hozzá, csak nem dolgozok benne.
2016. jan. 27. 10:42
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Előbb a dackorszak van úgy 2-3 éves kor körül, aztán a kamszkor - amikor egy gyerek sűrűbben mondja a "nem"-eket.

Teljesen normális jelenség.

Ja, és nincs szükség a gyerek lekenyerezésére.

2016. jan. 27. 13:52
 15/18 anonim válasza:
Ha a család megengedheti magának és nem elkényeztetésből teszi akkor szerintem rendben van. Nekem peldaul plusz motiváltságot is adhat egy telefon ha pl az érettségire kapom. :D
2016. jan. 27. 17:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Illetve, olyan opcióval, hogy megkapHAT bizonyos dolgokat, ha van megfelelő teljesítmény.

Gyengébb teljesítés esetén ez-az (vagy minden) "ugrik".

2016. jan. 27. 23:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Mára sajnos meghalt, de röviden a története ez volt:

Gyerekként nélkülözött állandóan, szegénység, mély szegénység. Idővel dolgozott, takarékoskodott egész életében, elvett egy nőt, aki szegényebb volt mint ő. Dolgoztak ketten egész életükben, születtek a gyerekek, unokák. Ekkor ismertem meg azt az öreg Urat aki ezt elmesélte. Mielőtt meghalt ennyit mondott: "A gyerekök fölnöttek, hála Isten. Ha még egyszer születnék, mulatnék egész életemben."

Én így élek!

2016. jan. 30. 00:11
 18/18 anonim ***** válasza:
43%

17 éves vagyok és mi csaj úgy hívjuk ezeket, hogy divatb*zi apupénzével rajoló nyom.orékok.

"Apu vedd meg nekem a..."

2016. márc. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!