Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek van a lebukásra...

Szerintetek van a lebukásra esélyem?

Figyelt kérdés
Holnap nem akarok iskolába menni, mert nincsen kedvem amúgy se hiányoztam még soha, 8.adik osztályban sem volt hiányzásom, eddig 9.-edikben sem de holnap el szeretnék menni orvoshoz (Kicsit fáj a torkom, de erre rásegítek, + kamuzok). Miután az orvos kiírt az idősenn barátommal szeretnénk nálam gitározni (senkim nem lesz otthon csak este). Szerintetek ha lebuknék kapnék? Mármint más szülő mit csinálna ilyen esetben?

2016. jan. 25. 21:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én megérteném, hogy mindenkinek kell néha egy nap szünet. Csak azt sajnálnám, hogy a hátam mögött csinálod, persze nem tudom, a te szüleiddel mennyire lehet beszélni.
2016. jan. 26. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!