Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fontos gyámügyes kérdés!...

Fontos gyámügyes kérdés! Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Senkit nem szeretnék a gondjaimmal, problémáimmal zaklatni. Próbálom rövidre fogni. Volt kicsivel tőbb mint 10 éve már h a szülő gondviselő gyámom Magyarországot elhagyva külföldön vállat munkát engem hátra hagyva az akkor már nagykorú testvéremnek. Volt minden szép ígérve hogy lesz pénzküldés és lesz ez meg az amik nagy szavak maradtak. Testvérem dolgozott amig én iskolába voltam. Ha éjszakás volt nagyszülők vigyáztak rám. Ezt megneszelte a gyámügy és intézetbe akart vinni. Ha jól emlékszem voltak is látogatni ... Nem egyszer.... A kérdésem az lenne h én mostmár mint nagykorú kikérhetem ezt az aktát? Mi ennek az eljárásnak a folyamata és költsége?

#Gyámügy #intézet #régi akta
2016. jan. 25. 00:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a rokkonokból könyebb lene kihuzni az infot, ha ez már rég volt lehet hogy már nincsenek meg a papirok
2016. jan. 25. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Biztosan tudom, hogy az idők végezetéig őrzik az aktákat a gyámügyön. Szerintem betekinthetsz, menj el ügyfélfogadási időben.
2016. jan. 25. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!