Szülők, ti megengednétek a 17 éves lányotoknak, hogy a 20 éves barátjával aludjon?
Ha igen, milyen gyakran és hol, nálunk vagy nála?
Lassan 2 éve tart a kapcsolatuk.
2 év után nem engedi? Sose gondoltam h vannak ilyen szülők:D Az én szüleim 15 éves korom óta engedték h a barátommal aludjak, DE csak ha távkapcsolat :D Egyik hétvégén én mentem a sráchoz, másik héten ő jött hozzánk és együtt aludtunk meg miegymás. De ha városon belül lakott a srác akkor dehogy aludhatok ott, meg ő minek jönne át hozzánk aludni. (Persze akkor és ott aludtam ahol akartam, ez nem szabott határt, csak a logikát nem értettem sose.)
Szerintem am örülj annak h foglalkozik veled, max ne a veszekedésre menj, tudd meg tőle h miért nem akarja engedni. A bulizás a baj? vagy fél h terhes leszel? vagy mi? Mindent meg lehet beszélni, sztem kérdezd meg tőle h miért.
Édes istenem ezt a sok "tiniidomárt", alias szülőknek nevezett idomítók.
Komolyan, mint az állatoknak, parancsolnak, sajátházambanlakszaztcsinálodamiténmondok banda.
Na szépek vagytok, mondhatom. Meg eza kisvárosikialszikkinél hülyeség.
Ez igen 21. század.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!