Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek van esélyem, hogy...

Szerintetek van esélyem, hogy megnyerjem a gyerekelhelyezést?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok, a párom 40. Kettő lánya van az első házasságából,de azok félre vannak nevelve...Remel munkahelyem van, viszonylag versenyképes a jövedelmem

Több éves bejelentett munkaviszonyom van,saját ingatlanom. Ezzel szembe neki se ingatlan,se munkaviszony...A pici kisgyerekünk 4. hónapos.

#gyerekelhelyezés #gyerek felügyeleti jog
2016. jan. 14. 22:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mi volt a leghosszabb idő mostanáig, amikor a te gondjaidra volt bízva a kisgyerek úgy, hogy az anya távol volt?
2016. jan. 15. 09:00
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Nincs. De mivel olyan szamár vagy, hogy az anyakomplexusokad nem pszichológussal vagy pszichiáterrel kezelteted, és annak fizetsz egy rakás lóvét, hogy aztán mmeggyógyulva tisztességes párkapcsoaltod és boldog jövőd legyen, hanem ehelyett bevállalsz egy öregecske, személyiségproblémás nőt, két félrenevelt kölökkel, és csinálsz neki egy harmadikat, akkor most majd megfizeted a tanulópénzt: a gyerek tartásdíja a következő 20-25 évebne szép kis summa lesz.

Ezt nem miattad írtam le, hanem a többi huszonéves kölyök számára, tanulságként. Hátha ők nem esnek ebbe a csapdába.

2016. jan. 15. 11:43
 23/25 anonim ***** válasza:
Maximum akkor van esélyed,ha az anya nem tud hova menni,de ha tud (akár a nagyszülőkhöz,vagy albérletbe) akkor semmi esély.Egy 4 hónapos babát nem fognak oda ítélni az apának.Anyuka munkaviszonya meg most nem számít,mert gyesen van,meg kapja a családit,az adókedvezményt nem tudom kapja-e,a 2 nagy gyerek után a gyerektartást,meg majd a kicsi után...egész szép kis összeg kikerekedik ezekből.
2016. jan. 15. 12:50
 24/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha ezt a kérdést így, ebben a formában megmutatod a bírónak nevelőszülőket kapsz, nem babát.

A saját ingatlant mikor teremtetted meg, 5-és 10 éves korod között?

Srác...istenem

2016. jan. 15. 21:54
 25/25 anonim ***** válasza:
Pl.lehet úgy,hogy kapott a szüleitől.Én is kaptam 20 évesen.
2016. jan. 16. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!