Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek van esélyem, hogy...

Szerintetek van esélyem, hogy megnyerjem a gyerekelhelyezést?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok, a párom 40. Kettő lánya van az első házasságából,de azok félre vannak nevelve...Remel munkahelyem van, viszonylag versenyképes a jövedelmem

Több éves bejelentett munkaviszonyom van,saját ingatlanom. Ezzel szembe neki se ingatlan,se munkaviszony...A pici kisgyerekünk 4. hónapos.

#gyerekelhelyezés #gyerek felügyeleti jog
2016. jan. 14. 22:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%

Elnézést az offért, de azt hittem nem jól olvastam a korotokat vagy a nemeteket.

Annyira szeretném tudni, hogy jutott eszébe gyereket szülni és miért mentek szét? Tudom nem ide tartozik, csak szeretném megérteni a szitut.

Egyébként nem egy apukát ismerek, aki gyeden van és egedül neveli a picit, hordja bölcsibe. Lehet van esélyed.

2016. jan. 14. 23:04
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Semmi esely... 4 honapos nagyon kicsi, az anyat fogjak preferalni, hacsak nem az utcara kerul a lakasbol, hiszen akkor nem lenne megoldott a gyermek lakhstasa...
2016. jan. 14. 23:16
 13/25 anonim ***** válasza:
26%
persze persze aki pótanyucit felcsinálja nyilván egy steve jobbs szintű zseni aki 23 évesen már milliárdos...
2016. jan. 14. 23:32
 14/25 anonim ***** válasza:
14%
Szinte biztos, hogy nulla. Testvéreket, feltestvereket nem választanak szét.
2016. jan. 15. 06:37
 15/25 anonim ***** válasza:
45%
Apuka is mehet gyedre az anyuka tgyásának lejárta után vagy ha azt nem kap, akkor annak megfelelő idő után, tehát a szülést követő 168. naptól. Nálunk is a férjem van gyeden a fiunkkal, én meg visszamentem dolgozni. Ismerek több családot is, ahol a bíróság az apukának ítélte a gyereket (pl. apósom kétszer vált, mindkét válásnál nála maradtak a gyerekek, nem anyukánál), de olyat nem ismerek, ahol ennyire kicsi gyereket ítéltek az apukának. De mire beadjátok a papírokat, bíróság elé kerül az ügy, addig ki tudja, hogy mennyi idő fog eltelni. Ha tényleg szeretnéd a gyereket, és úgyis tudod nevelni, hogy elmész gyedre, anyuka pedig nem fizet tartásdíjat (hiszen nem tudna fizetni, ha nincs jövedelme), akkor vedd fel a kapcsolatot egy jó ügyvéddel, és vele beszéld át. Esély mindig, mindenre van, de nem lesz egyszerű, az biztos.
2016. jan. 15. 06:41
 16/25 anonim ***** válasza:
31%
Lehet esélyed, persze, de ez a körülményektől függ. (És nem, az anyának nem kell szörnyű drogos embernek lennie ahhoz, hogy apa kapjon egy gyereket. Le kéne már szállni erről az ősrégi TÉVhitről!)
2016. jan. 15. 07:44
 17/25 anonim ***** válasza:
61%

Hát utolsó, tévhit ide vagy oda, egy 23 éves, önmagát srácnak tartó apukája szemben minden értelmes ember a felnőtt, két gyermeket már felnevelt nőt fogja választani, pláne hogy a gyerek 4 hónapos. Ha anya nem drogos, nem gyermekbantalmazo, apuci konkrétan esélytelen ebben a helyzetben.

Ha egy idosebb gyerkrol lenne szó, talán volna esélye, így viszont....

2016. jan. 15. 07:51
 18/25 anonim ***** válasza:
És ha mégis együtt maradnátok? Nem az lenne a legnormálisabb lépés ebben a furcsa szituban?
2016. jan. 15. 08:11
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem az anyagiakat fogják nézni, elárulom.

Szerintem kevesebb esélyed van, így is, mint egy anyának.

2016. jan. 15. 08:12
 20/25 anonim ***** válasza:

én is azt tanácsolom,hogy várj még az elhelyezéssel.nyilván ha szerinted félre van nevelve a másik 2 gyereke, akkor ne hagyd,hogy őt is félre nevelje.

de mondom, elhelyzésre később lesz nagyobb esélyed.

2016. jan. 15. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!