Szerintetek van esélyem, hogy megnyerjem a gyerekelhelyezést?
23 éves srác vagyok, a párom 40. Kettő lánya van az első házasságából,de azok félre vannak nevelve...Remel munkahelyem van, viszonylag versenyképes a jövedelmem
Több éves bejelentett munkaviszonyom van,saját ingatlanom. Ezzel szembe neki se ingatlan,se munkaviszony...A pici kisgyerekünk 4. hónapos.
Elnézést az offért, de azt hittem nem jól olvastam a korotokat vagy a nemeteket.
Annyira szeretném tudni, hogy jutott eszébe gyereket szülni és miért mentek szét? Tudom nem ide tartozik, csak szeretném megérteni a szitut.
Egyébként nem egy apukát ismerek, aki gyeden van és egedül neveli a picit, hordja bölcsibe. Lehet van esélyed.
Hát utolsó, tévhit ide vagy oda, egy 23 éves, önmagát srácnak tartó apukája szemben minden értelmes ember a felnőtt, két gyermeket már felnevelt nőt fogja választani, pláne hogy a gyerek 4 hónapos. Ha anya nem drogos, nem gyermekbantalmazo, apuci konkrétan esélytelen ebben a helyzetben.
Ha egy idosebb gyerkrol lenne szó, talán volna esélye, így viszont....
Nem az anyagiakat fogják nézni, elárulom.
Szerintem kevesebb esélyed van, így is, mint egy anyának.
én is azt tanácsolom,hogy várj még az elhelyezéssel.nyilván ha szerinted félre van nevelve a másik 2 gyereke, akkor ne hagyd,hogy őt is félre nevelje.
de mondom, elhelyzésre később lesz nagyobb esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!