Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vissza fogom egyszer szerezni...

Vissza fogom egyszer szerezni a szüleim bizalmát?

Figyelt kérdés
Mint ahogy nemrég leírtam egy kérdésemben ( http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__74837.. egy eléggé züllött lány voltam. Szerencsére az életem azóta rendeződött (érettségire járok, van egy szerető párom, munkám, a fiamat nevelem) A legfontosabb, hogy közel tíz év után békültem ki a szüleimmel. De sajnos úgy érzem, hogy nem bíznak még bennem. Természetesen megértem őket, de valahol egy kicsit bánt. Nagyon igyekszek, rendezni a viszonyomat a szüleimmel, de valahogy úgy érzem, hogy így nehéz lesz.

2016. jan. 11. 19:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. jan. 22. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon drukkolok neked, de sajnos az elveszett bizalmat talán a legnehezebb visszaszerezni.

Gondolj arra, hogy bizonyos, hogy nagyon szeretnek, és te is szereted őket, de ha tényleg igaz, amiket leírtál az előző kérdésednél, akkor ezt nem lehet rövid időn belül helyrehozni...sok sikert.

2016. jan. 22. 21:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg igaz. Tudom, hogy nehéz és sok idő, de igyekszek most már mindenben. Köszönöm.
2016. jan. 22. 21:44
 14/14 anonim válasza:
adj időt magadnak is és a szüleidnek is, ez mindkettőtök nek nehéz, hiszen nekik is fáj hogy nem tudtak jobban kordában tartani, te is tudod, hogy elcseszted valamilyen szinten, és az, hogy nehezen bocsátotok meg magaatoknak, megnehezíti az egymással való kapcsolatotokat. légy türelmes, próbálj közelíteni feléjük minél jobban, de csak lépcsőről lépcsőre. az egyetemhez pedig sok sikert, sosem késő! :)
2016. máj. 12. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!