Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom vissza szerezni az exem bizalmát?
Figyelt kérdés
2 éve próbálom vissza szerezni és látom rajta hogy akrja és csak annyi a baj hogy nem bízik bennem.2014. febr. 10. 20:50
2/10 anonim válasza:
2 éve próbálkozol? Miért nem lépsz tovább?
3/10 anonim válasza:
Hát kitartó vagy az biztos... :) De szerintem meg kéne találnod azt a határt amig még érdemes küzdeni érte. Lehet, hogy mással már boldog lennél
4/10 A kérdező kommentje:
nem tok tovább lépni...imádom...
2014. febr. 11. 18:00
5/10 anonim válasza:
Szóval, miért nem bízik benned?
6/10 A kérdező kommentje:
követtem egy irtózatos hibát.
2014. febr. 12. 18:54
8/10 A kérdező kommentje:
csing csing...és tied az 1.000.000 FT!!!!!!
2014. febr. 13. 19:13
9/10 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy már sehogy. Te meg tudnál benne bízni fordított helyzetben?
Adjak bankszámlaszámot? :D
10/10 A kérdező kommentje:
am igen...meg tudnék
2014. febr. 14. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!