Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anya számára jobb vagy...

Egy anya számára jobb vagy rosszabb ha tudomást szerez gyermeke titkáról?

Figyelt kérdés
2016. jan. 9. 20:29
1 2 3
 11/22 DuplaKV ***** válasza:
100%
Hát itt azért nem mindegy, miről van szó. Ha pl. zaklattak az iskolában , esetleg valaki bántalmazott az egy más eset, mint a naiv tini szerelem, vagy, hogy ittál egy pohár sört.
2016. jan. 9. 21:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nem kell félni, senki nem tudja hogy ki vagy. Nyugodtan leírhatod mi az a titok mert IGY FOGD MÁR FEL HOGY K.RVÁRA NEM TUDUNK SEGÍTENI.
2016. jan. 9. 21:32
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétumok nélkül itt nem lehet véleményt mondani, az általánosításból meg nem fogsz profitálni.
2016. jan. 9. 22:33
 14/22 anonim válasza:
60%
Ha nem tudja az anya azt a szörnyűséget,az nem fáj neki. Úgyhogy jobb ha nem szerez róla tudomást,ha olyan szörnyű az a titok. Ez a szörnyű jelző...én is csak erőszakra tudok gondolni. Ha megtudná az anyuka,lehet hogy belerokkanna.
2016. jan. 9. 22:35
 15/22 A kérdező kommentje:
mi az amibe szerintetek belerokkanhatna?
2016. jan. 9. 22:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés, hogy mi az, amibe belerokkanna, hanem az, hogy mi történt.

Nyugodtan írd le, ez egy anonim oldal, senki nem tudja ki vagy és nem is fognak bántani.

Egyébként szerintem a szülők szeretnek tudni arról, ha baja van a gyermeküknek. Apu haragudott mindig, amikor nem mondtam el neki, ha gond történt és csak akkor szóltam, amikor már egyedül nem tudtam rendbe hozni/feldolgozni. Úgyhogy már elég régóta megbeszélem vele, ha baj van.

2016. jan. 9. 22:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

neked fontos-e, hogy elmondd, kiadd magadból, és neki a tudomására hozd?

VAGY:

neki fontos lehet-e, hogy elmondd, esetleg tudna-e segíteni (akár a feldolgozásban)?

azt kell mérlegelni, hogy több-e a haszon, mint a kár, amit okozhatsz.

én mondjuk erős vagyok, sokmindent kibírtam már, én tudni akarnám, bármi lenne az, hiszen a gyerekemről van szó. igyekeznék neki segíteni a feldolgozásban, esetleg a vétkesek rendőrkézre kerítésében.

2016. jan. 9. 22:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok olyan jó viszonyban anyámmal, hogy a legféltettebb titkaimat vagy tragédiámat rögtön elmondhassam neki. Szerintem nem évekkel később kéne elé állni és elmondani, hanem rögtön..
2016. jan. 9. 22:59
 19/22 anonim válasza:
100%

Te vagy a gyerek?akivel történt?

Ezt sem irtad meg,a szörnyű szót hasznaltad,lehet,hogy csak te élted meg szörnyűségként.

Hogy akarod előadni ezt a dolgot az anyukának ha még itt se mered elmondani

2016. jan. 9. 23:13
 20/22 anonim ***** válasza:
73%
Velem történt valami 12 éve, nem mondtam el, bele betegedne ha megtudná. Elmondtam a szerelmemnek, mert akartam hogy ezt tudja, de anyámnak sosem fogom. Régen el akartam, de nem mertem, most viszont már nem kell hogy tudja.
2016. jan. 9. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!