Féltékeny vagyok anyukam kutyájára ugy érzem mindenben leköröz anya ijeneket mond:en mindennél es mindenkinel jobban szeretlek, Fogadjunk ha tudna tanulni jobb lenne mint te. Mit tegyek teljesen öszetörtem?
Gondolom, veled is így játszott, babusgatott, gügyögött.
De már azért hülyén jönne ki, ha ezt tenné veled, így marad a kutya.
Attól még szeret, de babusgatási ösztöneit valakin le kell vezetnie.
Most komolyan a kutyával akar féltékennyé tenni? Az IQ-ja a mérce legealját verdesi. Az meg, hogy magadra veszed, teljesen normális, kíváncsi vagyok, hogy ki ne venné magára, ha a saját anyja ilyeneket mondana neki. Beléd neveli, hogy a kutyák rosszak, hát gratuláció neki, de ne felejtsd el, hogy AZ A SZEGÉNY ÁLLAT NEM TEHET RÓLA.
3 megoldásod van:
1. A jelentés
Ha az apukád szeret téged, mondd el neki, hogy teljesen tönkretesz lelkileg a kutyaközpontú anyád, és sokkal jobban szereti a kutyát nálad. Miközben mondod, automatikusan cifrázod majd a történteket. Ez nem probléma, még hatásosabb leszel majd. Sírd is el magad, apukád akkora balhét fog csinálni, hogy anyukád soha többet nem mer majd ilyeneket mondani. :P De ez a terv csak abban az esetben valósítható meg, ha apukád normális és szeret téged, másképpen még anyukád pártját fogja.
2. A kutya a legfontosabb
Ha megkér anyukád, hogy segíts neki valamiben - akármiben -, mondd azt, hogy: "Majd az megteszi helyettem, aki neked a legfontosabb, vagy a munkában én vagyok a legfontosabb? Akkor most hogy is van ez?". Ha ordibálni kezd veled, akkor se hagyd magad, ragaszkodj ahhoz, hogy a kutya mossa fel a padlót. Ha azt mondja, hogy az iskolában biztos jobb lenne nálad, mondd azt neki, hogy: "Igen, mert a kutya okos, de én a te selejtes génjeidet örököltem. Mit vársz egy olyan gyerektől, akinek te vagy az anyja? Mellesleg akkor miért nem a kutyát járatod iskolába?".
3., és egyben a leghatásosabb terv A vállrángatás
Akármit mond neked vagy a kutyának, mindig vond meg a vállad és csinálj úgy, mintha nem érdekelne. Úgyis meg fogja unni a kutya Istenítését, ha látja rajtad, hogy nem érdekel téged.
Az 1. és a 2. pontot összekombinálhatod. Sok sikert!
Van egy ismerösöm 3-an vannak testvérek. Legidősebbenk már saját családja van,nem is él otthon!Nekik az anyjának van 1 kutyája, akit valóban jobban szeret a gyerekeinél illetve az élettársánál!
Nem 1x voltam szem és fül tanuja annka,hogy a gyereke meg kérdezték,ki a fontosabb,"én vagy a kutya" és akutyát mondta a nő..gyerekek meg leléptek..nem csoda,kutyára költött gyerekeire nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!