Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltékeny vagyok anyukam...

Féltékeny vagyok anyukam kutyájára ugy érzem mindenben leköröz anya ijeneket mond:en mindennél es mindenkinel jobban szeretlek, Fogadjunk ha tudna tanulni jobb lenne mint te. Mit tegyek teljesen öszetörtem?

Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

Gondolom, veled is így játszott, babusgatott, gügyögött.

De már azért hülyén jönne ki, ha ezt tenné veled, így marad a kutya.

Attól még szeret, de babusgatási ösztöneit valakin le kell vezetnie.

2016. jan. 8. 19:33
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Mondd meg anyukádnak, hogy a kutya jobban főz mint ő ;)
2016. jan. 8. 20:12
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
A fojásos kérdést is te írtad ki? Gyanús az ijenek.
2016. jan. 8. 22:41
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

Most komolyan a kutyával akar féltékennyé tenni? Az IQ-ja a mérce legealját verdesi. Az meg, hogy magadra veszed, teljesen normális, kíváncsi vagyok, hogy ki ne venné magára, ha a saját anyja ilyeneket mondana neki. Beléd neveli, hogy a kutyák rosszak, hát gratuláció neki, de ne felejtsd el, hogy AZ A SZEGÉNY ÁLLAT NEM TEHET RÓLA.

3 megoldásod van:

1. A jelentés

Ha az apukád szeret téged, mondd el neki, hogy teljesen tönkretesz lelkileg a kutyaközpontú anyád, és sokkal jobban szereti a kutyát nálad. Miközben mondod, automatikusan cifrázod majd a történteket. Ez nem probléma, még hatásosabb leszel majd. Sírd is el magad, apukád akkora balhét fog csinálni, hogy anyukád soha többet nem mer majd ilyeneket mondani. :P De ez a terv csak abban az esetben valósítható meg, ha apukád normális és szeret téged, másképpen még anyukád pártját fogja.

2. A kutya a legfontosabb

Ha megkér anyukád, hogy segíts neki valamiben - akármiben -, mondd azt, hogy: "Majd az megteszi helyettem, aki neked a legfontosabb, vagy a munkában én vagyok a legfontosabb? Akkor most hogy is van ez?". Ha ordibálni kezd veled, akkor se hagyd magad, ragaszkodj ahhoz, hogy a kutya mossa fel a padlót. Ha azt mondja, hogy az iskolában biztos jobb lenne nálad, mondd azt neki, hogy: "Igen, mert a kutya okos, de én a te selejtes génjeidet örököltem. Mit vársz egy olyan gyerektől, akinek te vagy az anyja? Mellesleg akkor miért nem a kutyát járatod iskolába?".

3., és egyben a leghatásosabb terv A vállrángatás

Akármit mond neked vagy a kutyának, mindig vond meg a vállad és csinálj úgy, mintha nem érdekelne. Úgyis meg fogja unni a kutya Istenítését, ha látja rajtad, hogy nem érdekel téged.

Az 1. és a 2. pontot összekombinálhatod. Sok sikert!

2016. jan. 9. 09:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerösöm 3-an vannak testvérek. Legidősebbenk már saját családja van,nem is él otthon!Nekik az anyjának van 1 kutyája, akit valóban jobban szeret a gyerekeinél illetve az élettársánál!

Nem 1x voltam szem és fül tanuja annka,hogy a gyereke meg kérdezték,ki a fontosabb,"én vagy a kutya" és akutyát mondta a nő..gyerekek meg leléptek..nem csoda,kutyára költött gyerekeire nem.

2016. jan. 9. 17:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális és kedves embereknek megfogadom a tanácsokat
2016. jan. 10. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!